ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Υποκρισία “πολέμου” κομματικών συμμοριών με φόντο υποβρύχια και στόχο προεκλογική περίοδο χωρίς Χρυσή Αυγή.




Έχει βγει τις τελευταίες ημέρες μία «είδηση», η οποία στην ουσία της είναι προϊόν συμφωνίας μεταξύ των κομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα τους. 



Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, λοιπόν, οΤσίπρας ζήτησε την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τυχόν ποινικές ευθύνες του Βενιζέλου στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Βεβαίως, υπάρχει προφανής ποινική ευθύνη του κ. Βενιζέλου, η οποία αποδεικνύεται ευκόλως και ποικιλοτρόπως, από σωρεία εγγράφων που κυκλοφορούν ακόμα και στο διαδίκτυο σχετικώς με την υπόθεση.


Η όλη υπόθεση αφορά τις παραγγελίες υποβρυχίων, σε σύμβαση με την εταιρία Ferrostaal, η οποία έχει καταδικαστεί στην Γερμανία για την δωροδοκία Τσοχατζόπουλου, αλλά και άλλων αξιωματούχων. Όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που έφερε στο φως το defencenet.gr έχει απόλυτη σχέση και συνάφεια με την ναυπηγό εταιρία TKMS, η οποία έγινε αποδέκτης ενός και πλέον δισεκατομμυρίου ευρώ, με σύμβαση του 2010. Συνεπώς δεν υπήρχε περίπτωση να μην γνωρίζει ο Βενιζέλος με ποιους είχε να κάνει, γεγονός που θα αποτελούσε ενοχοποιητικό στοιχείο, για αυτόν, σε ενδεχόμενο άνοιγμα της υποθέσεως.

Το πραγματικό ζητούμενο είναι η απόφαση Τσίπρα να ανακινήσει την όλη υπόθεση. Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εμφανιστεί ως δήθεν διώκτης του ΠΑΣΟΚ. 

«Τσάμπα μαγκιές» βεβαίως, αφού όλα αυτά γίνονται αφότου ξεκίνησε η συζήτηση για παραγραφή των αδικημάτων Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λαγκάρντ

Το σύστημα έχει δει την πλήρη αποτυχία του στην συμπίεση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και επιχειρεί να παρουσιάσει τον Τσίπρα ως «τιμωρό», προκειμένου να αλιεύσει ψήφους για χάρη του συστήματος.

Επιπροσθέτως το επικοινωνιακό «τζούφιο» πυροτέχνημα του Τσίπρα έρχεται σε πολύ ύποπτη χρονική συγκυρία, αφού έρχεται αμέσως μετά τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτά στοιχειοθετούνται εις βάρος των Σταθάκη και Μητρόπουλου. Πρόκειται, κοινώς, για μία κίνηση αντιπερισπασμού και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα εγκλήματα των συριζαίων, ιδιαιτέρως δε εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητά την συνταγματική αναθεώρηση, προκειμένου να καταργηθεί ο επαίσχυντος νόμος περί ευθύνης υπουργών, ειδικά από την στιγμή που αυτή έχει έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 5 μήνες.

Ανάχωμα του Δ.Αβραμόπουλου σε Ε.Βενιζέλο στην ένταξή του στη ΝΔ


ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ 

Ο ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΟΣ  ΤΗΣ  ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ «MADE IN USA» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΜΠΕΝΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΡΗΓΑΣ 

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!






ΦΕΥΓΟΥΝ 35 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ 
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ...!!!



"Κίνηση 75" του ΠΑΣΟΚ



Η θέση της Χρυσής Αυγής για αυτό, αλλά και για όλα τα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη και στον Λαό, τον οποίο συστηματικά επί 40 χρόνια κορόιδευαν

Όλα θα πρέπει να έρθουν στο φως και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Αυτό, όμως, προϋποθέτει μία συνταγματική αναθεώρηση, η οποία θα αφαιρέσει άπαξ και δια παντός την ασπίδα προστασίας που διαθέτουν οι κλέφτες και οι απατεώνες, που βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια, τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Προφανώς και επιθυμούμε την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για αυτό, αλλά και για όλα τα άλλα σκάνδαλα που έφερε η Μεταπολίτευση. Όμως για μία πραγματική απόδοση δικαιοσύνης, θα πρέπει να υπάρξει μία συνταγματική αναθεώρηση, τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οποία σας παραθέτουμε:

Συνταγματική Αναθεώρηση
Για μία αληθινά Ελληνική Πολιτεία

Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η ανατροπή του διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού συστήματος εξουσίας, μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Αγωνιζόμαστε για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και πολιτική κάθαρση. 

Να τιμωρηθούν όσοι επένδυσαν στον διασυρμό της Πατρίδας μας και κέρδισαν από τον κατήφορο της Ελλάδος. 

Να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες πολιτικοί και οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί και παράλληλα να δημευθούν οι περιουσίες όσων καταχράστηκαν την περιουσία του ελληνικού λαού. 

Οι Έλληνες να αποφασίζουν για τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα και ο λαός να είναι πραγματικά κυρίαρχος και όχι να καλείται στις κάλπες μόνο κάθε τέσσερα χρόνια για να απαντήσει σε εικονικά διλλήματα. Για να πετύχουμε τους στόχους αυτούς χρειαζόμαστε την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, ώστε να είναι εφικτή η Συνταγματική Αναθεώρηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες. Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: Διεξαγωγή δημοψηφίσματος για όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα. Τονίζεται ότι στην Ελλάδα ουδέποτε εφαρμόστηκε πολιτικό δημοψήφισμα αλλά όλα ήταν πολιτειακά. Ο λαός ήταν πάντοτε στην άκρη και εκτός των μεγάλων πολιτικών αποφάσεων, ενώ και το κατεστημένο πάντα έτρεμε την ιδέα ενός δημοψηφίσματος.

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται κατευθείαν από τον λαό. Ο Πρωθυπουργός δύναται να είναι και βουλευτής, όμως οι Υπουργοί και οι υφυπουργοί δεν θα επιτρέπεται να είναι βουλευτές (διάκριση εξουσιών) και ορίζονται βάσει γνώσεων και εμπειρίας. 

Οι βουλευτές να μειωθούν σε 200 και να συνταξιοδοτούνται από τα επαγγελματικά τους ταμεία. Καταργούνται όλες οι ασυλίες και τα προνόμια βουλευτών και υπουργών. Γενναία μείωση στο σύνολο των αποδοχών τους. Τα κόμματα δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο και θα ελέγχονται τα οικονομικά τους.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ