ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Δημοσκόπηση-σοκ για την κυβέρνηση διαρρέει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα. Τρίτη και υπό πλήρη κατάρρευση η ΝΔ
















Ταραχή έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας η οποία δείχνει αποτελέσματα τελείως διαφορετικά από τις δημοσκοπήσεις που "παραγγέλνουν" τα φιλικά προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ.

Η δημοσκόπηση που έχει διαρρεύσει σε ιστότοπο γεωστρατηγικού αναλυτή με άριστη πληροφόρηση από την πρεσβεία, δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά άνετα την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και ... δεύτερο κόμμα τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ο οποίος μετά τις συλλήψεις των στελεχών του δείχνει να έχει ... εκτοξευτεί!


Η παρακάτω δημοσκόπηση, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στα χέρια τόσο του πρωθυπουργού όσο και του κ. Βενιζέλου

'Εγινε από μεγάλη δημοσκοπική εταιρεία και έλαβε χώρα το τριήμερο Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο, σε δείγμα 1850 ατόμων.

Τα δημοσκοπικά στοιχεία δείχνουν απόλυτη κατάρρευση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΔΗΜΑΡ που μέχρι πρόσφατα συμμετείχε στην κυβέρνηση των μνημονίων. Επίσης, παρατηρείται άνετη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ με δεύτερη τη Χρυσή Αυγή. 


Το βέβαιο είναι ότι οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απέχουν πολύ από τα πραγματικά στοιχεία και τις διαθέσεις της κοινής γνώμης για πολλού λόγους.

Πέρα από τις στημένες ερωτήσεις και τα μαγειρευμένα δείγματα, υπολογίζεται ότι 1 στους 2 ψηφοφόρους της ΧΑ δεν δηλώνει ότι θα ψηφίσει το κόμμα της ριζοσπαστικής δεξιάς. επηρεασμένοι από το κλίμα τρομοκρατίας..


Το αν είναι ακριβής ή όχι μπορείτε να το διαπιστώσετε από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του κ. Βενιζέλου οι οποίοι αμφότεροι δηλώνουν μετά στόμφου ότι "θα εξαντλήσουμε την τετραετία"! Κρατηθείτε καλά λοιπόν και ...πάμε:

ΣΥΡΙΖΑ: 23,6%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 19,8%

ΝΔ: 13,2%
ΑΝΕΛ: 5,4%
ΚΚΕ: 4,7%
ΣΧΕΔΙΟ Β' (κόμμα Αλαβάνου): 3,5% 
ΠΑΣΟΚ: 2,6% 
ΔΗΜΑΡ: 2,2%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1,6%
ΛΑΟΣ: 1,3%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,6%
ΛΕΥΚΟ: 11,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 10%


"Μεγάλο εκνευρισμό και πανικό προκαλεί η μυστική δημοσκόπηση που ήδη έχει έρθει σε γνώση Σαμαρά-Βενιζέλου. 

Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει σε ήρωες τους φυλακισμένους επικεφαλής της Χ.Α. στα μάτια εξαθλιωμένων ψηφοφόρων οι οποίοι διαπιστώνουν, όλο και περισσότεροι κάθε μέρα, ότι η ζωή τους έγινε κόλαση χωρίς επιστροφή"

Αυτό είναι το σχόλιο πολιτικού αναλυτή για τα ευρήματα της μυστικής δημοσκόπησης, η οποία δεν πρόκειται να γνωστοποιηθεί ποτέ και από κανένα κανάλι! 

Για ευνόητους λόγους βέβαια...


Η δημοσκόπηση αυτή, βέβαια, θα μπορούσε να έχει διαρρεύσει και ως "εργαλείο συσπείρωσης" σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στους φοβικούς μικροαστούς ψηφοφόρους.

πηγή: Ανεξάρτητος και Διπλωματικός Παρατηρητής














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ