ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Εφημερίδα Ακρόπολις: “Αν αποδειχθεί φιάσκο το σώου του μοιραίου Σαββάτου «τρεχάτε ποδαράκια μου»...”


Πού είναι το οπλοστάσιο και το βαρύ πυροβολικό της οργάνωσης;
Ένα ενδιαφέρον άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου που διαβάσαμε στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας Ακρόπολις, το οποίο και σας παραθέτουμε αυτούσιο:
Αν αποδειχθεί φιάσκο το σώου του μοιραίου Σαββάτου «τρεχάτε ποδαράκια μου»... 
Παρά το γεγονός ότι το θέμα της Χρυσής Αυγής έχει «πέσει» στην επικαιρότητα και άπαντες περιμένουν την τρίχα να την κάνουν τριχιά, δεν βλέπω να έρχονται καινούργια στοιχεία από τον ορίζοντα. Αντίθετα διαβλέπω από την συμπεριφορά των βουλευτών της Χ.Α. μια μεγάλη σιγουριά που νιώθουν πως όλα θα καταρρεύσουν στο δικαστήριο. Μαθαίνω ότι έχουν εμφανιστεί καμιά δεκαριά «αυτόκλητοι μάρτυρες» προκειμένου να δώσουν νέα στοιχεία στις εισαγγελικές αρχές, αλλά ευτυχώς ξεκίνησε το «φιλτράρισμα» περί της σοβαρότητας τους. Ευτυχώς και ξανά ευτυχώς γιατί αν και αυτοί έλεγαν τα ίδια με τους προηγούμενους, ειδικά τον «δημοσιογράφο» τότε ίσως να μην χρειαζόταν να γίνει καθόλου το δικαστήριο. Σαθρές και γελοίες περιγραφές εκ μέρους του.
Ωστόσο, είναι αδιανόητο, την ώρα που ο Άρειος Πάγος έχει χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση», αυτό να μην συνοδεύεται και με τα απαραίτητα πειστήρια. Χειροπιαστά και πραγματικά. Μου είπες, σου είπα, νομίζω, μπορεί, και δεν διέκρινα καλά δεν είναι για τα δικαστήρια. Δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή ο υπουργός προστασίας του πολίτη «παραμύθιασε» τον πρωθυπουργό της χώρας και την ελληνική δικαιοσύνη πως από ώρα σε ώρα ανακαλύπτει τα τανκς στην σπηλιά του Νταβέλη ή ξέρουν που βρίσκονται τα πυρηνικά υποβρύχια της Χρυσής Αυγής και δεν τα φανερώνουν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δοθεί μία απάντηση.
Εάν είναι «εγκληματική οργάνωση» η Χρυσή Αυγή ποιος θα το κρίνει; Φαντάζομαι πως θα συμφωνείτε και εσείς πως είναι αρμοδιότητα της ελληνικής δικαιοσύνης και για τον λόγο αυτό θα εκδώσει αμετάκλητη δικαστική απόφαση. Μέχρι τότε πώς θα αντιμετωπίζονται; Πάντως όχι με τον τρόπο της μη σοβαρότητας που αντιμετωπίζονται σήμερα από το κράτος. Έμαθα ότι την Παρασκευή το πρωί προσπάθησαν να μοιράσουν φυλλάδια στα διόδια της Ελευσίνας και απαγορεύτηκε! Έχει χαθεί κάθε αίσθηση σοβαρότητας. Αυτό είναι επικίνδυνο γιατί συσσωρεύει οργή σε κείνους που νιώθουν αδικημένοι και όταν δικαιωθούν θα πρέπει να την εκφράσουν. Αυτοί που τους αδίκησαν, εάν τους αδίκησαν, είναι έτοιμοι να δεχτούν την οργή; Φαντάζομαι πως όχι γιατί δεν μπορούν ούτε καν να αντιληφθούν την οσμή της. 
Άρης Σπίνος

Είπε την αλήθεια

 για το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ 

και τον κρέμασαν οι της συγκυβέρνησης 



Τρέμει το Μαξίμου: όλοι οι πατριώτες ψηφοφόροι της ΝΔ ακολουθούν μαζικά την Χρυσή Αυγή 
μετά τον πολιτικό γάμο. 

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο συστημικό – μνημονιακό στρατόπεδο με την απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, να τηρήσει τον νόμο και να προσκαλέσει, ως όφειλε, την Χρυσή Αυγή στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ο πρώτος που αντέδρασε στην τήρηση του νόμου ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος δήμαρχος, δυστυχώς, Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, και σειρά είχαν όλα τα εξαπτέρυγα του αντισυνταγματικού τόξου, από την ΝΔ μέχρι το ΠΑΣΟΚ και την συνιστώσα του ΔΗΜΑΡ. Απαίτηση σύσσωμου του αντισυνταγματικού τόξου ήταν ο Περιφερειάρχης να ακολουθήσει το παράδειγμα τους και να καταπατήσει, με βάση το κομματικό συμφέρον, τον νόμο, ανακαλώντας την πρόσκληση του προς την Χρυσή Αυγή.
Ο Περιφερειάρχης απάντησε λέγοντας μία πολύ σημαντική αλήθεια, η οποία εξόργισε τα επιτελεία της συγκυβερνήσεως, τα οποία ως γνωστόν έχουν αλλεργία στην αλήθεια. Συγκεκριμένα ο κ. Τζιτζικώστας είπε, μιλώντας στο Mega για το ζήτημα: «πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης -μακριά από έμενα αυτό- θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος». Εμείς με την σειρά μας να προσθέσουμε ότι αντιστοίχως θα μπορούσε κάποιος να μην προσκαλέσει την Νέα Δημοκρατία ως εγκληματική οργάνωση γιατί έχει καταδικαστεί ο Παπαγεωργόπουλος και κοιτώντας στο παρελθόν γιατί έχουν καταδικαστεί στελέχη της για την δολοφονία Τεμπονέρα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση που αποδεικνύει τον πολιτικό «γάμο» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα, αφού για πρώτη φορά η ΝΔ επισήμως υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, αποδεικνύοντας ότι τα δύο κόμματα έχουν ενωθεί «εις σάρκα μία» πλέον, γεγονός που έχουν αντιληφθεί οι πατριώτες ψηφοφόροι που ήταν εγκλωβισμένοι στην ΝΔ, οι οποίοι πλέον ακολουθούν μαζικά την Χρυσή Αυγή, προκαλώντας τρόμο στο Μαξίμου. Συγκεκριμένα ο Κεδίκογλου είπε: ''όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση". Δηλαδή ούτε μία λέξη για την «ταμπακιέρα», απλή και ευθεία υπεράσπιση της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ παρότι ήρθε… δεύτερο στην υπεράσπιση του, εξέδωσε επίσης ανακοίνωση στην οποία σημείωνε: ''Ο κ. Τζιτζικώστας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη - στις οποίες παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας - και νομίζοντας ότι εξυπναδίζει κατά του ΠΑΣΟΚ, υιοθέτησε την ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να προσβάλει  τη Νέα Δημοκρατία γιατί φαίνεται ότι ξέχασε πώς βρέθηκε να είναι περιφερειάρχης και σε ποιό δήμο έχει την έδρα του. Ζητάμε την παραίτηση του κ. Τζιτζικώστα λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους αλλά και λόγω ακραίας ανοησίας, στοιχεία και τα δύο απαράδεκτα για κάποιον που κατέχει θέση περιφερειάρχη''.
Είναι δηλαδή «ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής» το γεγονός ότι ο Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε; Είναι έλλειψη «δημοκρατικού ήθους» η υπακοή στους νόμους του Κράτους που ορίζουν ότι οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων του Κοινοβουλίου πρέπει να λαμβάνουν πρόσκληση για τις παρελάσεις;
Θα αφήσουμε στην άκρη, φυσικά, τις υπόνοιες του ΠΑΣΟΚ για το ποιο κόμμα υποστήριξε στις εκλογές τον κ. Τζιτζικώστα, αφού ακόμα και οι αλλαγές που ευαγγελίζεται η συγκυβέρνηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές γίνονται υπό τον μανδύα της «αποκομματικοποίησης» τους, οπότε η αναφορά σε κομματικές λογικές είναι «αυτογκόλ» του ΠΑΣΟΚ και ενδεικτικό του πως αντιλαμβάνονται οι μανδαρίνοι του Βενιζέλου και του μνημονίου την δημοκρατία και τους νόμους. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ