ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτα ευρήματα για την Χρυσή Αυγή στις κρυφές δημοσκοπήσεις!


Ενώ πολλοί θα περίμεναν δημοσκοπική καθίζηση για τη Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ καταγράφεται ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στα γκάλοπ που γίνονται από χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα δείγματα από τηλεφωνική δημοσκόπηση που ξεκίνησε μεγάλη εταιρεία ερευνών δείχνουν την Χρυσή Αυγή να διευρύνει την διαφορά της από την τρίτη ΝΔ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να καρπώνεται σοβαρά οφέλη.

Η δημοσκοπική καθίζηση της Νέας Δημοκρατίας οφείλεται σε τρεις κυρίως λόγους όπως εκτιμούν οι δημοσκόποι:

1) Στις εκτός τόπου και χρόνου εμπρηστικές δηλώσεις Λαζαρίδη.

2) Στην άνευ προηγουμένου εκστρατεία που έχουν εξαπολύσει (τα θεωρούμενα ως μη αντικειμενικά από τους πολίτες) ΜΜΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής, και χρεώνεται σε κυβερνητικό σχέδιο.

3) Στην τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλήθος πολιτών λόγω της κρίσης, πράγμα που τους καθιστά αδιάφορους πλέον για γεγονότα σαν το προχθεσινό τραγικό συμβάν.

Την ίδια εικόνα λέγεται ότι έχουν και άλλες εταιρείες που διενεργούν ανάλογες έρευνες.


Οι δημοσκόποι αναρωτιούνται αν «έχουμε επανάληψη του σκηνικού μετά το χαστούκι Κασιδιάρη - Κανέλλη» ή αν απλά πρόκειται για παροδικό φαινόμενο.


ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΒΔΗΛΕΣ ΔΗΘΕΝ «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ» ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ (ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ), ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ) ΣΧΕΔΙΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ «ΚΕΛΑΗΔΑΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ