ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ν.Δ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Χρυσή Αυγή, ο απόλυτος εχθρός του σάπιου συστήματος! Ο ένας και μοναδικός!


Αυτά που συμβαίνουν από χθες το πρωί στη χώρα δεν έχουν προηγούμενο! Με πρόσχημα μια συμπλοκή –στην οποία από πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι είχαν συμμετοχή μέλη ή φίλοι της Χρυσής Αυγής- το «κράτος» έχει εξαπολύσει ένα πρωτοφανές κυνηγητό κατά των εθνικιστών, για το χατίρι των κομμουνιστών!

Σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη της Αττικής βρίσκεται στο Πέραμα και… ψάχνει ότι κινείται! Ατελείωτες προσαγωγές, έλεγχοι επί ελέγχων, παράνομες εισβολές της Αστυνομίας σε οικίες στελεχών της Χρυσής Αυγής, μέχρι και εισβολή στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος!!!

Τίποτα δε γίνεται τυχαία! Πρόκειται για μια εκστρατεία κατατρομοκράτησης των εθνικιστών και όλου του λαού, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! 

Κι όλα αυτά για να ικανοποιηθεί το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας και να γράψει μια καλή κουβέντα ο «Ριζοσπάστης» για τους ψοφοδεξιούς κατοχικούς κυβερνήτες!

Τους τα’ χουν δώσει όλα! Όλα τα κανάλια της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου! Όλη την αστυνομική δύναμη της Αττικής! Τους εισαγγελείς! Ένα κράτος παραδομένο στις απαιτήσεις των κομμουνιστών!

Αλήθεια, να ’δειχναν το ένα εκατοστό του ζήλου που δείχνουν τώρα οι αρχές και για τις δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις που έχουν δεχθεί στελέχη της Χρυσής Αυγής! 

Να ’δειχναν τον ίδιο ζήλο και για τους αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες! Να ’δειχναν τον ίδιο ζήλο και για την προστασία του ελληνικού λαού –και ειδικά των ανυπεράσπιστων ηλ
ικιωμένων Ελλήνων- από τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο! 

Όχι, αυτά γίνονται μόνο για το ΚΚΕ! Το μακρύτερο χέρι του σάπιου συστήματος της δυστυχίας μας! 

Το τυφλό όργανο του καθεστώτος! 
Τον φύλακα της βουλής από την οργή του ελληνικού λαού! Τους τσάτσους του συστήματος! 

Όλα δικά τους από το αστικό κράτος, που δήθεν… πολεμούν! Όλα!

Και η Χρυσή Αυγή; Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται περίτρανα και χωρίς καμιά αμφιβολία, ότι είναι ο απόλυτος εχθρός του σάπιου συστήματος! Ο ένας και μοναδικός!

Πολεμήστε μας! Πολεμήστε μας ρουφιάνοι του αμαρτωλού καθεστώτος της κλεπτοκρατίας! 

Δε σας φοβόμαστε! 

Γιατί έχουμε μαζί μας τον ελληνικό λαό, που οδηγήσατε στην πείνα και στη δυστυχία! 

Και η οργή του λαού θα σας πνίξει όλους! 

Από ψοφοδεξιά μέχρι άκρα αριστερά! 

Τρέμετε προδότες, έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού κι όπου κι αν κρυφτείτε θα σας ανακαλύψει!



- Οταν εξωνημένοι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές έβαζαν βόμβες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ή όταν προκαλούσαν καταστροφές, ή όταν (μόλις προ μηνός, για να θυμηθούμε τα πιο πρόσφατα) έστελναν στην εντατική έναν ηλικιωμένο Έλληνα στην Πάτρα, που είχε μεταβεί σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ή όταν επιτίθονταν δύο και τρεις φορές σε κατάστημα συναγωνιστή, πάλι στην Πάτρα; 

Όχι φυσικά! Οι ταπεινές δουλάρες του εγχώριου κομμουνισταριού και των διεθνών τοκογλύφων, σύντομα θα εξαφανιστούν από την πολιτική ζωή της χώρας. Θα τους εξαφανίσει ο λαός με την ψήφο του. Ωστόσο, αυτό δε θα σημάνει και την εξαφάνιση των ευθυνών για τα εγκλήματά τους κατά του λαού και του τόπου, η οποία θα αναζητηθεί ασφαλώς από την ποινική νομοθεσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ