ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ (!!!) ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2.000.000 ΕΥΡΩ – ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ; ΣΤΟ ΛΑΟΣ.



ΤΟ ΣΔΟΕ μπήκε -κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας- στο απόκομμα ΛάΟΣ και ερευνά δημόσιες καταγγελίες για το Ινστιτούτο «Ίων Δραγούμης», το οποίο δημιουργήθηκε από τον ΛάΟΣ, αποκάλυψε ο υφυπουργός Οικονομικών, κατόπιν σχετικής ερώτησης βουλευτίνας του κόμματος του προέδρου Πάνου. 

Η βουλευτίνα επικαλείται τις δηλώσεις παραίτησης του πρώην προέδρου του Ινστιτούτου κ. Σαρατσιώτη, σύμφωνα με τις οποίες δεν αποδόθηκαν στο Ινστιτούτο «Ίων Δραγούμης» οι εκταμιευθέντες πόροι του 2012, τους οποίες εισέπραξε το ΛάΟΣ.

Ειδικά δε για το απόκομμα αυτό, ζητούσε να ενημερωθεί αν έχει γίνει διαχειριστικός έλεγχος από το υπουργείο Οικονομικών οποτεδήποτε μέσα στην τελευταία δεκαετία, αλλά επ’ αυτού απάντηση δεν πήρε (φυσικά δεν έγινε…).

Πόσα ήταν τα λεφτά που προορίζονταν για το Ίδρυμα του ΛάΟΣ και που –σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα- εξαφανίστηκαν… μυστηριωδώς; Κρατηθείτε: 1.868.244,78 ευρώ! Που να πήγε άραγε το ποσόν; Ε; Εσείς έχετε καμιά ιδέα;



-Με εκείνο το εκατομμύριο που τάχα έδωσε το ΛάΟΣ το 2009 στο (ανύπαρκτο) «Ταμείο κατά της φτώχειας», τι έγινε άραγε; Επεστράφη στο κομματικό ταμείο ή έκανε… φτερά και… πέταξε;



-Πολύ καλώς γίνεται ο έλεγχος στο ΛάΟΣ, αλλά να, πρέπει να γίνει και στα υπόλοιπα κόμματα. Και ειδικά σ’ εκείνο που αρνείται τον οποιονδήποτε έλεγχο των οικονομικών του, με το πρόσχημα ότι έτσι θα αποκαλυφθούν οι σύντροφοι που δίνουν τον οβολό τους και θα κινδυνεύσουν με… διώξεις.΄




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ