ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟ 1/1/2014 ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ 360 ΕΥΡΩ!

Παρά τις μεγαλοστομίες  στην ΔΕΘ και αλλού, πως δεν πρόκειται να ληφθούν άλλα μέτρα, πως δεν πρόκειται να γίνουν άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κ.τ.λ., κ.τ.λ., ένας νέος «μποναμάς» περιμένει τους συνταξιούχους από 1/1/2014.

Τότε θα αρχίσουν οι νέες περικοπές στις συντάξεις και τις παροχές ως απόρροια μνημονικών διατάξεων που έχουν ήδη ψηφιστεί. 

Και πιο συγκεκριμένα, στον υπολογισμό των συντάξεων θα είναι η υποχρέωση χορήγησης μόνο της βασικής σύνταξης των 360 ευρώ, ενώ η «αναλογική» θα εξαρτάται αποκλειστικά από τις εισφορές των εργαζομένων και από την… καλή διάθεση των κυβερνώντων, που αν θέλουν θα την δίνουν κι αν δε θέλουν όχι, επικαλούμενοι τα συνήθη οικονομικά προβλήματα.

Με λίγα λόγια, το κράτος θα εγγυάται μόνο τη βασική σύνταξη των 360 ευρώ, που θα είναι κοινή για όλα τα ταμεία.

Το οικονομικό έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος του Ελληνισμού και στο οποίο οδηγηθήκαμε μέσω της διακυβέρνησης αθλίων πολιτικών, πιστών θεραπόντων των διεθνών ανθελληνικών κύκλων, ήταν απόλυτα προσχεδιασμένο και εξελίχθηκε κατά γράμμα.

Αυτή θα είναι η ανταμοιβή του μνημονιακού κράτους στους συνταξιούχους, που είναι η μοναδική ομάδα του πληθυσμού στην οποία κυριαρχούν ακόμα τα παλιά κόμματα.

«Μόνο τυχαία δεν είναι η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, για διαφορετικούς λόγους βέβαια… 

Σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως έχει υποτιμηθεί η επιρροή της, ενώ ελάχιστοι έχουν ασχοληθεί ουσιαστικά με τους λόγους που έχει αυξηθεί η δύναμή της.

Το σίγουρο είναι ότι οι κλασσικοί κομματικοί διαχωρισμοί κατέρρευσαν και δεν υπάρχουν πλέον οι σταθερές του παρελθόντος. Ως εκ τούτου προκύπτει αβίαστα το ερώτημα: «Θα αντέξει η κυβέρνηση;».

Η δύναμη του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτήν που καταγράφουν οι κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ