ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ... Αποφυλακίζεται ο Μουμπάρακ.

Ο 85χρονος Μουμπάρακ αντιμετωπίζει ακόμη μια επαναληπτική δίκη για συνενοχή στις δολοφονίες διαδηλωτών κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του 2011 που οδήγησε στην ανατροπή του (φωτογραφία αρχείου).

Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί εντός της εβδομάδας ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου του στο πρακτορείο Reuters.


Όπως είπε ο Φαρίντ Ελ Ντιμπ, ο Μουμπάρακ αποφυλακίζεται καθώς απηλλάγη από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε σε μία από τις υποθέσεις διαφθοράς που τον βαρύνουν.

Η μόνη βάσιμη νομική αιτία για την παράταση της κράτησης του Μουμπάρακ έγκειται σε μια ακόμη υπόθεση διαφοράς σε βάρος του, η οποία αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας, υποστήριξε ο συνήγορός του.
«Το μόνο που απομένει», είπε, «είναι μια απλή διοικητική διαδικασία που δεν πρόκειται να διαρκέσει πάνω από 48 ώρες. Θα πρέπει να έχει αφεθεί ελεύθερος ως τα τέλη της εβδομάδας», εκτίμησε ο Φαρίντ Ελ Ντιμπ.

Πάντως, ο 85χρονος Μουμπάρακ αντιμετωπίζει ακόμη μια επαναληπτική δίκη για συνενοχή στις δολοφονίες διαδηλωτών κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του 2011 που οδήγησε στην ανατροπή του.

Ναυτεμπορική

Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ...

Ο στρατηγός Σίσυ, μέσω του λογαριασμού του Προέδρου της Δημοκρατίας Adli Mansur στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε ότι οι εκπρόσωποι της Αιγύπτου θα υπογράψουν τη Διεθνή Συμφωνία Αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων!

Αυτό θα πρέπει να απασχολήσει ιδιαίτερα τους Έλληνες πολιτικούς, που μόλις χθες αναγνώρισαν στην ουσία τον Γενοκτόνο στην Θεσσαλονίκη, ακυρώνοντας στην πράξη όσα έκαναν οι Ελληνικές κυβερνήσεις και η βουλή στο ζήτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων από τους Τούρκους!

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟ - ΙΣΡΑΗΛ... 

ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ...;;









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ