ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΙΟΡΔΑΝΙΑ - Ρωσία:.Οι ισλαμιστές εκτόξευσαν τον πύραυλο με την χημική κεφαλή.Ίίδιες ψευδείς προφάσεις με το Ιράκ!

 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Για προβοκάτσια ανάλογη με αυτή της Γερμανίας το 1939 που σκηνοθέτησε επίθεση δήθεν Πολωνών στρατιωτών, αλλά στην πραγματικότητα Γερμανών με πολωνικές στολές κατά γερμανικού φυλακίου με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, κατηγόρησε τους ισλαμιστές αντάρτες η Ρωσία.

Συγκεκριμένα ο επίσημος εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλεξάντρ Λουκασέβιτς κατήγγειλε ότι "ο πύραυλος με την χημική κεφαλή που εκτοξεύτηκε κατά των ανατολικών προαστίων της Δαμασκού εκτοξεύθηκε από θέσεις κατειλημμένες από τους ισλαμιστές"!

Δηλαδή η σημερινή σφαγή κατά την Ρωσία (επικαλέστηκε στοιχεία όπως δορυφορικές φωτογραφίες και την τροχιά του βλήματος) δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια αποτρόπαιη προβοκάτσια των ισλαμιστών και των δυτικών υπηρεσιών προκειμένου να προκληθεί κλίμα για επέμβαση της Δύσης στην Συρία,

«Όλα αυτά μοιάζουν πολύ με προσπάθειες να δημιουργήσουν πάση θυσία ένα πρόσχημα ώστε να προβληθούν απαιτήσεις προς το ΣΑ του ΟΗΕ να πάρει την πλευρά των αντιπάλων του καθεστώτος και με αυτό τον τρόπο να στερήσουν τις πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη της Γενεύης, για την προετοιμασία της οποίας στις 28 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση των Ρώσων και των Αμερικανών εμπειρογνωμόνων», είναι βέβαιος ο Λουκασέβιτς.

Eπίσης πληροφορίες από την Μοσχα αναφέρουν "αυξημένη κίνηση αντικαθεστωτικών από τα σύνορα της Ιορδανίας προς την Συρία τις τελευταίες ημέρες".

Οι συγκεκριμένες μονάδες των ανταρτών (αντικαθεστωτικοί, αλλά όχι ισλαμιστές) επιτέθηκαν στις πόλεις Raihaniya, Breiqa και Beer Ajam οι οποίες καταλήφθηκαν. 

Είναι σαφές ότι εισερχόμαστε στο τριτο και πιο κρίσιμο στάδιο της σύγκρουσης στην Συρία, με τις ΗΠΑ απόλυτα ενεργές, πλέον, προ του κινδύνου να συντριβούν οι ισλαμιστές σύμμαχοί τους..

defencenet.gr



Ετοιμάζουν εισβολή στη Συρία 
οι αμερικανοσιωνιστές: 
ίδιες ψευδείς προφάσεις με το Ιράκ!
 
Άρχισαν πάλι να διαδίδουν τα παραμύθια περί χρήσης χημικών από την κυβέρνηση Άσαντ οι αμερικανοσιωνιστές.  

Μη ξεχνάτε πως τα ίδια ψέματα περί... "απαγορευμένων όπλων" μεταχειρίστηκαν όταν εισέβαλαν στο Ιράκ για να ανατρέψουν τον Σαντάμ Χουσεΐν

Λίγο αργότερα απεδείχθη το ψευδές των ισχυρισμών αυτών, όμως η βρώμικη δουλειά είχε γίνει. Πριν επιχειρήσουν οτιδήποτε πρέπει να λάβουν υπ' όψιν ότι ο συριακός στρατός, οι επίλεκτες ιρανικές μονάδες, οι μαχητές της Χεζμπολάχ και οι ρωσικοί S-300 θα προκαλέσουν φοβερές απώλειες σε όποιον εισβάλει στην ελεύθερη Συρία.

Τα τελευταία 24ωρα τα δυτικά ΜΜΕ δημιουργούν κλίμα επέμβασης στη Συρία με ψευδείς καταγγελίες των ισλαμιστών ανταρτών περί χρήσης χημικών από τον Άσαντ. 

Η Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα πως θα φέρει ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τις καταγγελίες της συριακής αντιπολίτευσης περί χρήσης χημικών όπλων από τις δυνάμεις του Άσαντ, σε περιοχές της Δαμασκού. Μάλιστα η βρετανική πλευρά φαίνεται πως έδρασε συντονισμένα αίφνης μετά την απαίτηση του ηγέτη της συριακής αντιπολίτευσης να συγκληθεί το Συμβούλιο Ασφαλείας, διότι, καθώς υποστήριξε, οι πιστές στο Καθεστώς Άσαντ δυνάμεις, έκαναν χρήση χημικών όπλων.

Καθώς φαίνεται, η εξέλιξη αυτή ήταν προσχεδιασμένη από τις διεθνείς εκείνες δυνάμεις οι οποίες αναζητούσαν το άλλοθι της επέμβασης στη Συρία, προκειμένου να συνδράμει ενεργά η Δύση στην πτώση του Προέδρου Άσαντ. Ο τελευταίος, έδειχνε ο απόλυτος κυρίαρχος της καταστάσεως, τόσο σε πολιτικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο, ύστερα από συνεχείς επιτυχίες του Συριακού Στρατού κατά των ισλαμιστών ανταρτών. Αυτές οι επιτυχίες, είχαν φέρει σε ιδιαιτέρως δύσκολη θέση τους ισλαμιστές σφαγείς που υποστηρίζονται από την «πολιτισμένη» Δύση, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ του Σύρου Προέδρου. Άλλωστε οι σκηνές φρίκης με ισλαμιστές να επιδίδονται σε κανιβαλισμό, αποκεφαλισμούς και εκτελέσεις παιδιών -σκηνές που αποκρύπτονται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης- είχαν ήδη προκαλέσει τον αποτροπιασμό της διεθνούς κοινής γνώμης κατά της συριακής αντιπολίτευσης και των μεθόδων του στρατιωτικού της σκέλους.

Επιπρόσθετα, οι σημερινές καταγγελίες περί χρήσεως χημικών από το Καθεστώς Άσαντ, υπήρξαν το αντικείμενο της κόκκινης γραμμής που είχε θέσει ο αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα, για πιθανή αμερικανική επέμβαση στα όσα διαδραματίζονται στη Συρία

Οι καταγγελίες, υποστηρίζονται από ελεγχόμενες εκ της Δύσεως οργανώσεις όπως το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τις «λαϊκές συντονιστικές επιτροπές». Ο Αραβικός Σύνδεσμος δε, κάλεσε επίσης τον ΟΗΕ να στείλει ειδικούς, προκειμένου να εξετάσουν την εγκυρότητα των καταγγελιών.

Ο Βρετανός υπουργός των Εξωτερικών, Ουίλιαμ Χέιγκ, έκανε λόγο για ακραία κλιμάκωση της συριακής σύγκρουσης εάν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες, καλώντας παράλληλα το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ να επιτρέψει την πρόσβαση σε διεθνείς παρατηρητές. 

Όλα δείχνουν πως οι δυνάμεις του διεθνούς σιωνισμού ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση με τον Πρόεδρο Άσαντ και τον ελεύθερο και πιστό στον Πρόεδρό του Συριακό Λαό.

ΥΓ. Αν υπάρχουν χημικά όπλα στην Συρία, καλύτερα οι διεθνείς δυνάστες να τα ψάξουν στους ισλαμιστές αντικαθεστωτικούς...


Οι τούρκοι στρατολογούν αλβανούς ισλαμιστές εναντίον της Συρίας και της Ελλάδας











Η τουρκική μη κυβερνητική οργάνωση ΙΗΗ, η οποία δραστηριοποιείται υπό την κάλυψη ανθρωπιστικού και φιλανθρωπικού έργου και λειτουργεί εν πλήρη γνώσει του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών, έχει στρατολογήσει έως σήμερα περίπου 800 ισλαμιστές αλβανούς και τους έχει μεταφέρει στην Συρία για να πολεμήσουν ως μισθοφόροι στο πλευρό του λεγόμενου Free Syrian Army (FSA) και του μετώπου Al Nusra εναντίον του νόμιμου καθεστώτος του  Άσσαντ.

Η τουρκική μη κυβερνητική οργάνωση ΙΗΗ, η οποία δραστηριοποιείται υπό την κάλυψη ανθρωπιστικού και φιλανθρωπικού έργου και λειτουργεί εν πλήρη γνώσει του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών, έχει στρατολογήσει έως σήμερα περίπου 800 ισλαμιστές αλβανούς και τους έχει μεταφέρει στην Συρία για να πολεμήσουν ως μισθοφόροι στο πλευρό του λεγόμενου Free Syrian Army (FSA) και του μετώπου Al Nusra εναντίον του νόμιμου καθεστώτος του Άσσαντ.

Μετά την στρατολόγησή τους οι αλβανοί ισλαμιστές μεταφέρονται από τα Τίρανα στην Συρία μέσω Τουρκίας, όπου και εκπαιδεύονται από αξιωματικούς των ΗΠΑ στην στρατιωτική βάση Reyhanli της επαρχίας Hatay της νότιας Τουρκίας. Η τουρκική οργάνωση ΙΗΗ στρατολογεί επίσης ισλαμιστές από τα Σκόπια, Κόσσοβο, Μαυροβούνιο και Βοσνία.

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας έχοντας για βοηθούς τις τουρκικές και πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες στρατολογούν και εκπαιδεύουν ισλαμιστές τρομοκράτες που διαπράττουν εγκλήματα πολέμου εναντίον αμάχων στην Συρία. Είναι οι ίδιοι αυτοί που διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους για τα δήθεν εγκλήματα πολέμου των Σέρβων εναντίον μουσουλμάνων και που ήταν η αφορμή για τον διαμελισμό της χώρας αυτής.

ΠΗΓΗ:Χ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ