ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ο Σπυρόπουλος για τη διαφθορά μέσα στο ΙΚΑ! Για την διαφθορά μέσα στο ΠΑΣΟΚ & τα 100 εκατ. ευρώ " που έκαναν φτερά" από το ταμείο του πότε θα πούμε; ΟΕΟ;;;

Ενόψει αποκάλυψης περιπτώσεων «παραβατικών συμπεριφορών» υπαλλήλων του ΙΚΑ βρίσκονται οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, όπως υποστήριξε ο διοικητής του Ιδρύματος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, που κατέθεσε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη των κατηγορουμένων για την απάτη στο κατάστημα του ασφαλιστικού οργανισμού στην Καλλιθέα. 
Σύμφωνα με το μάρτυρα και σήμερα υπάρχουν στο ΙΚΑ παραβατικές συμπεριφορές υπαλλήλων, αλλά, όπως τόνισε, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί βρίσκονται ήδη στα ίχνη εξιχνίασης τέτοιων περιπτώσεων. 



Αναφερόμενος στην εκδικαζόμενη υπόθεση, στην οποία είναι κατηγορούμενες έξι υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας, ο κ. Σπυρόπουλος κατέθεσε ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται με αφετηρία ένα επίδομα μητρότητας, που εμφανίστηκε να χορηγείται στην ίδια ασφαλισμένη για όγδοη φορά.



Τέλος κατέθεσε ότι, ήδη, στις έξι κατηγορούμενες έχει επιβληθεί η ποινή της οριστικής απόλυσης από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό και εκκρεμεί το δευτεροβάθμιο.


Τα πάντα βαδίζουν "στο δρόμο που χάραξε το ΠΑΣΟΚ!"
Αδιαφάνεια και διαφθορά στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ;;; Αδιαφάνεια και διαφθορά και στο δημόσιο, καμπόσους εκ των οποίων έχει διορίσει κιόλας το ίδιο!... 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ