ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας πανικοβάλλονται από τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής

Ξεκίνησε προχθές το συνέδριο του αμερικανοκομμουνιστικού συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ, με εναρκτήρια ομιλία του… leader Tsipra.

Ο οποίος μιμούμενος τον… κομμαντάντε Κάστρο έβγαλε έναν μακροσκελέστατο λόγο 4.999 λέξεων! Ας δούμε τα κυριότερα σημεία όσων είπε ο Mister Tsipras:

«Συντρόφισσες και σύντροφοι, Εδώ και ένα χρόνο, μετά τις εκλογές του περασμένου Μάη που ανέτρεψαν το πολιτικό σκηνικό, ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα: Το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς που καταφέρνει να ενώνει το λαό μας σε ένα ευρύ μέτωπο νίκης και ανατροπής. 

Όλες οι γερασμένες δυνάμεις της χώρας, όλες οι γερασμένες δυνάμεις του παλιού κόσμου που φεύγει, ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα. 

Τα κόμματα του χθες, τα υπεύθυνα για το κατάντημα της χώρας και του λαού, που έριξαν την οικονομία στα βράχια, οι ακροδεξιοί του κου Σαμαρά και του κου Βορίδη, οι καιροσκόποι του κου Βενιζέλου, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, οι βαρόνοι των μίντια και της οικονομικής διαπλοκής, οι φοροφυγάδες των διαφόρων λιστών με τις αφορολόγητες καταθέσεις, οι πλιατσικολόγοι της δημόσιας περιουσίας, οι δανειστές της διεθνούς τοκογλυφίας. Όλοι τους ενώθηκαν για να μας αντιμετωπίσουν. Γιατί βλέπουν τις μέρες της εξουσίας τους να είναι μετρημένες. Γιατί φοβούνται τον ΣΥΡΙΖΑ…».

«Φάντασμα», λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κυνηγούν όλοι οι άλλοι. Μόνο που το συνονθύλευμα του mister Tsipra ανήκει στο «συνταγματικό τόξο», μαζί με όλους τους άλλους. Εμφανίζεται συνεχώς και αδιαλείπτως σε όλα τα ΜΜΕ και αυτός ο ίδιος αυτοπροσώπως ήταν που συναντήθηκε προ μηνός περίπου με όλους κατά σειράν τους «βαρόνους» των ΜΜΕ και μάλιστα πήγε αυτός στις έδρες τους και τους έκανε βίζιτα. 

Δεν ήρθαν αυτοί στο γραφείο του, ούτε συναντήθηκαν σε… ουδέτερο έδαφος. Όχι πως έχει μεγάλη σημασία που γίνεται η «επαφή», αλλά δείχνει ποιος πάει γυρεύοντας. Όσο για τους πλιατσικολόγους της δημόσιας περιουσίας, δε χρειάζεται να τους ψάχνει μακριά. Τους είχε ακριβώς μπροστά του! Στα πόδια του! 

Και τον χειροκροτούσαν χασκογελώντας όταν τα ’λεγε όλα αυτά! Είναι όλα τα αρχιλαμόγια του ΠΑΣΟΚ, όλο το σκυλολόι των εργατοπατέρων, όλη η καλοβολεμένη κλεφτουριά και η ψευτουργιά που εδώ και 30 χρόνια μας πίνει το αίμα με το καλαμάκι και ρημάζει τα δημόσια ταμεία. Που εδώ κι έναν χρόνο έχει μετακομίσει στο συνονθύλευμά του. 

Τέλος, επειδή το παιδάκι έχει αποχτήσει μεγάλο θράσος και μιλάει και για «διεθνείς τοκογλύφους», μήπως δεν ήταν αυτός αλλά κάποιος άλλους που του ’μοιαζε, που πήγε στη Γερμανία και προσκύνησε τον Σόιμπλε, που πήγε στην Αμέρικα (ως… leader of SYRIZA) και συναντήθηκε με το αφάν γκατέ των διεθνών τοκογλύφων, που τον υμνούσαν και φωτογραφίζονταν περιχαρείς μαζί του, που πήγε στην Αγγλία ως εκλεκτός καλεσμένος των λόρδων και των εφοπλιστών του Σίτυ; 

Αλήθεια, αυτός δεν είναι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο καλά και εγκωμιαστικά λόγια λένε για πάρτη του οι διάφορες παλιοπατσαβούροφυλλάδες του διεθνούς συστήματος εξουσίας;

Για δες, λοιπόν! Το ποιον κυνηγάει και το ποιον προστατεύει το ντόπιο και το ξένο σύστημα εξουσίας, το βλέπουν ακόμα και οι… αόμματοι. Τη Χρυσή Αυγή γυρεύουν τα ξένα κοράκια και οι ντόπιοι λακέδες τους να θέσουν εκτός νόμου και να βάλουν χίλια «αντιρατσιστικά» εμπόδια στο δρόμο της, όχι τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Τη Χρυσή Αυγή έχουν αποκλείσει ολοκληρωτικά από τα τσοντοκάναλά τους οι ΕΠΟΝίτες που έγιναν… βαρόνοι, όχι τον ΣΥΡΙΖΑ. Για το πώς θα αντιμετωπίσουν τη Χρυσή Αυγή γράφουν και ξαναγράφουν και σπάζουν τα κεφάλια τους τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Για τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής πανικοβάλλονται όλοι οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας και το ομολογούν κιόλας, κι όχι για το ροζ μαγαζάκι σου, αγοράκι μου γλυκό. 

Αυτά τα ολίγα και δε συνεχίζω άλλο, γιατί θα… εκτραπώ πολύ άσχημα και δεν κάνει…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ