ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ “ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕ” ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑΣ! Όλα τα είχε η μαριορή ο… αντιπρόεδρος της έλειπε. 700.000 ευρώ σε ένα χρόνο για το γραφείο του Βενιζέλου..

Μετά βαΐων και κλάδων επέστρεψε ο Βενιζέλος στην πολιτική ζωή της χώρας με τις ευλογίες του Αντώνη Σαμαρά.
Πέραν όμως της προσωρινής νεκρανάστασης του ΠΑΣΟΚ, της εν μέρει διακυβέρνησης της χώρας από ένα κόμμα που πιθανότατα δεν θα μπει καν στην Βουλή στις επόμενες εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς χρεώνεται και τις προκλήσεις που αυτό το, υπηρετών την ρεμούλα και την μίζα, μόρφωμα της κλεπτοαριστεράς παράγει.   Μία από αυτές δημοσιεύτηκε υπό την μορφή ΦΕΚ μόλις χθες και αφορά την σύσταση του νέου γραφείου του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως. Όλα τα είχε η μαριορή ο… αντιπρόεδρος της έλειπε που θα έλεγε και ο θυμόσοφος Λαός μας. Ή για να ενθυμηθούμε μία άλλη παροιμία, θέλει ο αντιπρόεδρος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει…

Έχει και μούτρα και μιλά για το λαό που ζητά φαγητό από τη Χρυσή Αυγή!

Η θωρακισμένη BMW του ίδιου παράγοντα κόστισε 800 χιλιάρικα: σύνολο1,5 εκατομμύριο ευρώ μόνο για τα βασικά του έξοδα. Και μετά αναρωτιέται ο Μπένι γιατί δεν μπορεί να κυκλοφορήσει και όπου πηγαίνει τον παίρνουν με τις πέτρες.



Και όλα αυτά την ώρα που το κράτος μετακινεί και απολύει χιλιάδες υπαλλήλους σε μια προσπάθεια να μικρύνει το Δημόσιο έτσι ώστε να μην υπάρξουν νέα μέτρα.

Σε αντιπαράθεση, η υπουργική απόφαση που κατέγραφε το κλείσιμο και την υποβάθμιση δημοτικών και νηπιαγωγείων υποστήριζε ότι προκαλείται εξοικονόμηση για το 2013 και για κάθε χρόνο μετά 228.000 ευρώ!


Ελπίζουμε το Μαξίμου να μαζέψει τον κ. αντιπρόεδρο και να τον συνετίσει, διότι τα νούμερα προκαλούν και δημιουργούν ΑΛΓΕΙΝΕΣ εντυπώσεις που τις πληρώνουν όλοι και κυρίως το πολιτικό σύστημα με φόρους και ξανά φόρους και κόντρα φόρους!!!…











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ