ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

"Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί."




Το ΠΑΣΟΚ δεν προλαβαίνει να βγάλει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή... Γιατί πολύ απλά οι Έλληνες θα πετάξουν το ΠΑΣΟΚ έξω από τη Βουλή!!!


Εκεί στην Ιπποκράτους, πνιγμένοι στο άγχος του καταποντισμού τους, αλλά και σε πλήρη πανικό για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εξέδωσαν μια ανακοίνωση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, "για το καλό της Πατρίδας"...


Ειδικά το τελευταίο μας το έχουν αποδείξει πολλάκις.. Βγάζουν λοιπόν μια ανακοίνωση και τολμούν να μιλούν για "Εθνική Ενότητα"... 

Ποιοι; 

To από- κομμα που δίχασε το λαό με τις γνωστές κλαδικές οργανώσεις

Το από- κομμα που διέλυσε τον παραγωγικό ιστό της χώρας.

Το από- κομμα των σκανδάλων του: χρηματιστηρίου, των υποβρυχίων, του «λεφτά υπάρχουν».

Το από - κομμα των μνημονίων και του Δ.Ν.Τ...

Tολμούν να πούν πως η Χρυσή Αυγή είναι "απειλή για την Δημοκρατία. Εν ολίγοις ζητούν να βγεί η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" εκτός νόμου. Θέλουν δηλαδή να θέσουν εκτός νόμου τη βούληση του 15% του Ελληνικού λαού, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. 

Τι δημοκράτες που είναι… 

Ενώ, αυτά που έγιναν από τα ηγετικά στελέχη του απο - κόμματος τους, με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ "ταιριάζουν γάντι" με την Δημ(ι)οκρατία τους...
Παλιά παροιμία κύριοι αλλά σας αφορά πλήρως για ακόμη μια φορά: "Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί." 

(Προς ΠΑ-ΣΟΚ): Δεν έχετε καταλάβει ότι εκτός νόμου έχει θέσει ΕΣΑΣ ο λαός;; Μέσα στον πανικό σας έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. 


Ο, τι και να κάνετε το ποτάμι γίνεται χείμαρρος και θα σας πνίξει. "




ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ


Να γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν προλαβαίνει να βγάλει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή... 

Γιατί πολύ απλά οι Έλληνες θα πετάξουν το ΠΑΣΟΚ έξω από τη Βουλή!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ