ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κίνηση-ματ για να είναι όλοι ευχαριστημένοι: Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει ο Α.Σαμαράς. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ!









Ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή έχει αποφασίσει να ζητήσει ο πρωθυπουργός για το θέμα του κλεισίματος της ΕΡΤ.

Με τον τρόπο αυτό αποσυμπιέσει τους συμμάχους του Ε.Βενιζέλο και Φ.Κουβέλη από την εσωκομματική πίεση που υφίστανται για να...
μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο κατεδάφισης της ΕΡΤ, για το οποίο οι ίδιοι δεν είχαν εκφράσει καμιά αντίρρηση, όταν ενημερώθηκαν αλλά έχουν μεγάλη πίεση εσωκομματικά.

Ο κ. Σαμαράς θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για να απαντήσει στην πρόταση νόμου που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ώστε να ακυρωθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Κυβερνητικές πηγές απέκλειαν πάντως το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός να υποχωρήσει από το σχέδιο για τη δημιουργίας μιας νέας ΕΡΤ.

Οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ εξετάζουν την στάση που θα τηρήσουν "υπό το πρίσμα ότι κανείς δεν επιθυμεί σήμερα εκλογές για το συμφέρον της χώρας" σημείωναν συνεργάτες τους... 

Και βέβαια όποιος ψηφίσει "κατά" θα διαγραφεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πολιτική ζωή ξαναζωντάνεψε...

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ