ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ




…Ό,τι και να κάνουν δεν θα σταματήσουν την 
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 





Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες»


Δήλωση του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συναγωνιστή Μχαλολιάκου, σχετικά με την πολιτική έρευνα-δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία παρουσιάστηκε χθες, στην εκπομπή Αντιπαραθέσεις, του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA3:



«Την ίδια ώρα κατά την οποία στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ επαρουσιάζετο μία εκπομπή λίβελος με κατηγορούμενη από όλους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και χωρίς δικαίωμα αντιλόγου εκ μέρους της, εκπομπή κατά την οποία μεταξύ άλλων ο καθηγητής Γιανναράς είπε ότι υπάρχει και ένα ποσοστό ψυχικά διαταραγμένο…! 


Την ίδια ακριβώς ώρα κατά την οποία σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, τον MEGA, παρουσιαζόταν αναλόγου ήθους και ύφους εκπομπή και πάλι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απούσα, την ίδια ώρα ανέμενε τους εξουσιαστές αυτού του τόπου μία δυσάρεστη έκπληξη από την πολιτική έρευνα του καθηγητού κ. Πανά για τον δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με αυτήν ο πιθανός υποψήφιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το αξίωμα του δημάρχου Αθηναίων, συναγωνιστής Κασιδιάρης, ελάμβανε την δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των πολιτών της Αθήνας σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο. Αυτό φαίνεται δεν άρεσε καθόλου στα ΜΜΕ της διαπλοκής και της αρπαχτής, τα οποία έθαψαν κυριολεκτικά σε κανάλια, διαδίκτυο και φυλλάδες την προαναφερθείσα δημοσκόπηση. 

Η συμπεριφορά τους θυμίζει την στρουθοκάμηλο, η οποία χώνει το κεφάλι της στο χώμα προ της επερχομένης απειλής. Απειλής για όλους αυτούς που λεηλάτησαν τις ελπίδες του λαού και ελπίδας για ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων.

Ό,τι και να κάνουν δεν θα σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές σε όλους τους μεγάλους δήμους και σε όλες τις περιφέρειες και να είναι βέβαιοι ότι σε λιγότερο από έναν χρόνο από τώρα θα “μοιρολογάνε” όλοι μαζί για τα αποτελέσματα των εκλογών!»

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ