ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ!!

Ο απόλυτος αποκλεισμός του Εθνικιστικού Κινήματος από όλα τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται δυστυχώς και στο διαδίκτυο. 
 
Έτσι, η πρώτη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής, που προβλήθηκε χθες το βράδυ διαδικτυακά, διεγράφη τελικώς από το Youtube λόγω... μη συμμόρφωσης με την τοπική νομοθεσία! Τι άλλο θα σκεφτεί το διεθνές σύστημα για να περιορίσει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Παρά τον αποκλεισμό από το youtube σε δεκάδες χώρες η πρώτη μας εκπομπή πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας. Το παρακάτω μήνυμα λάβαμε αμέσως από τον διαχειριστή του youtube στην Ελλάδα. Ανάλογες απαγορεύσεις υπήρξαν στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, όπως μας ενημέρωσαν φίλοι του Εθνικιστικού Κινήματος


Ακολουθεί το βίντεο με την... "απαγορευμένη" εκπομπή της Χρυσής Αυγής


Ας σημειωθεί ότι τη ζωντανή εκπομπή της Πέμπτης παρακολούθησαν δεκάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και αυτή η επιτυχία συνετέλεσε προφανώς στην απαγόρευσή της. 
 
Παρά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια του Youtube η διαδικτυακή τηλεόραση του Εθνικιστικού Κινήματος θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας. 
 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Δευτέρα στις 22.00, αν και είναι πολύ πιθανό να προηγηθεί έκτακτη εκπομπή πιο σύντομα, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22.00 και θα έχει ωριαία διάρκεια. Παρουσιάζει ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με στελέχη και βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος. 
 
Η θεματολογία ποικίλει: πέρα από την πολιτική επικαιρότητα θα σας ενημερώνουμε για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής, θα αναγγέλλουμε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, ενώ συχνά θα υπάρχουν ιστορικά και ιδεολογικά αφιερώματα. 
 
Το κοινό μπορεί να επικοινωνεί μέσω διαδικτύου με on line μηνύματα που θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Χρυσής Αυγής (210-6985121). 
 
Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα ζωντανών τηλεφωνικών παρεμβάσεων Ελλήνων τηλεθεατών από όλο τον κόσμο.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ