ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τολμήστε να κάνετε εκλογές! Καραμανλής: “Με 18 βουλευτές η Χρυσή Αυγή κάνει τέτοιο χαμό... άντε να τα βγάλεις πέρα με 40!”

Αυτό που ξέρουν όλοι στο σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο και δεν το ομολογούν γιατί τρέμουν και στην ιδέα ακόμη και το φέρνουν απ’ έξω-απ’ έξω

ΡΕΠΟΥΣΗ: ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ 
ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ZOUGLA.GR

13,5% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ!


Τα αποτελέσματα μιας νέας Διαδικτυακής Ψηφοφορίας παρουσιάστηκαν από την zougla.gr. 

Η ψηφοφορία άρχισε στις 12 Ιουνίου και έληξε στις 13 Ιουνίου και σε αυτή συμμετείχαν 1188 άτομα που συμπεριλαμβάνονται στη Βάση Δεδομένων της ηλεκτρονικής εφημερίδας.


Ιδού και τα αποτελέσματα (χωρίς αναγωγή):

ΝΔ 22,4%

ΣΥΡΙΖΑ 22%

Χρυσή Αυγή 13,5%

Κόμμα Καμμένου 4,7%

ΠΑΣΟΚ 3,9%

ΚΚΕ 3,9%

ΔΗΜΑΡ 1%

Λευκά – Άκυρα – Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 18%


Από κει κι έπειτα, στα αξιοσημείωτα είναι ότι το 12,7% των ψηφοφόρων της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές, «μετακομίζει» στην Χρυσή Αυγή, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό όσων είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν το δρόμο της Χρυσής Αυγής είναι 11%.


Επίσης, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής είναι ο τρίτος κατά σειράν σε προτιμήσεις ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ενώ υπάρχει ένα 5% που πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να αναδειχθεί και πρώτο κόμμα.

Ο δε Βενιζέλος εξομολογήθηκε στους συνεργάτες του πως αυτό που φοβάται πιο πολύ είναι να οδηγηθούμε σε εκλογές και να προκύψει μία κυβέρνηση συνεργασίας με ΝΔ και ...ΣΥΡΙΖΑ (!!!) με αξιωματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ