ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΤΟ ΕΛΑΜ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 

Άρχισαν και στην Κύπρο μας να ηχούν τα καμπανάκια για το αμαρτωλό σύστημα εξουσίας που έφερε την κρίση. 

Έτσι, με δημοσίευμά του ο βρετανικός Independent αναφέρεται στην «ανατριχιαστική» (για το παγκόσμιο σύστημα) προοπτική να ξεπεταχτεί ένα ισχυρό λαϊκό εθνικιστικό κίνημα και στην Κύπρο!

Το δημοσίευμα αρχίζει με το γνωστό και χιλιοπαιγμένο και στην κυρίως Ελλάδα έργο των… ρατσιστικών επιθέσεων κατά των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» («Στόχος αυξανόμενων επιθέσεων γίνονται μετανάστες εργάτες στην Κύπρο») και περνώντας στο «ψητό» αναφέρει τα εξής:

«Η Κύπρος έχει ακροδεξιό κόμμα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, που διατηρεί σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα. 

Στις βουλευτικές εκλογές του 2011 το ΕΛΑΜ μετά βίας συγκέντρωσε το 1% των ψήφων, αλλά ήδη επιχειρεί να εκμεταλλευτεί το θυμό που νιώθουν οι Κύπριοι μετά τη σκληρή συμφωνία διάσωσης με τους εταίρους.

Οικονομική αναλύτρια με έδρα τη Λευκωσία δηλώνει ότι είδε φυλλάδια του ΕΛΑΜ στο δρόμο έξω από δύο υποκαταστήματα τραπεζών, κάτι που υποδεικνύει ότι το κόμμα επιδιώκει να στρατολογήσει νέα μέλη στοχεύοντας στους οργισμένους καταθέτες. Ωστόσο, η εκτίμηση της ίδιας είναι ότι στην Κύπρο ένας τέτοιος σχηματισμός δεν θα βρει εύκολα την ανταπόκριση της οποίας έχει τύχει η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα: 

«Δε λέω ότι δεν μπορεί να συμβεί, αλλά αν είναι να συμβεί τότε βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο εδώ». Αντίθετα ο Δώρος Πολυκάρπου, διευθυντής δικτύου υποστήριξης μεταναστών, δηλώνει πιο απαισιόδοξος, αναφέροντας μια σειρά πρόσφατων επιθέσεων. 

«Αν στους επόμενους τρεις ή τέσσερις μήνες απογοητευτούν από την κυβέρνηση, ένα τμήμα των ψηφοφόρων της είναι πιθανό να στηρίξουν νεοναζιστικές ομάδες».

Αυτά, λοιπόν, είναι τα… προεόρτια. Ανάλογα δημοσιεύματα είχαμε και για δω, όταν άρχιζε η ξέφρενη κούρσα της Χρυσής Αυγής. 

Το ΕΛΑΜ  ετοιμάζεται και ίσως ν α ακολουθήσει την ίδια θριαμβευτική πορεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ