ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

2013: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....ΕΝΩΣΗ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

"Ο Αναστασιάδης πρόδωσε την Κύπρο
 Άμεσα δημοψήφισμα!"

 
Ο Γιώργος Λιλλήκας έμοιαζε ως ο μεγάλος “νικητής”, στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές της Κύπρου, παρόλο που δεν κατάφερε να περάσει καν στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης.
 
Είχε πετύχει ωστόσο να διασπάσει τις παραδοσιακές γραμμές των κομμάτων, και με δεδομένο την εκλογή του κεντροδεξιού Νίκου Αναστασιάδη και όχι του Αριστερού Σταύρου Μαλά, να προσδοκά βάσιμα ότι το μέλλον… τον περιμένει.
 
Έτσι, με αφορμή τη συμφωνία-θρίλερ που επετεύχθη τις πρώτες πρωινές ώρες στο Eurogroup για την Κύπρο, και έχει προκαλέσει πανικό στη Μεγαλόνησο, με σκηνές-σοκ να διαδραματίζονται στα ΑΤΜ, όπου οι πολίτες δεν μπορούν να σηκώσουν τα λεφτά τους, ο Γιώργος Λιλλήκας ζήτησε με δηλώσεις τους τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, αμφισβητώντας τη νομιμοποίηση του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και της κυβέρνησής του να προχωρήσει σε μια τέτοια συμφωνία, η οποία δεσμεύει την Κύπρο και το μέλλον των πολιτών της.

“Πρόκειται για βατερλό. Η συμφωνία στην οποία κατέληξε η κυβέρνηση με την τρόικα οδηγεί στην καταστροφή. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η κυβέρνησή του αποδείχτηκαν τελικά ανίκανοι να υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα.
 
Ο κ. Αναστασιάδης πρόδωσε μέσα σε 15 μέρες την εντολη που πήρε από τους πολίτες.

Καλώ τους πολίτες σε μαζικές κινητοποιήσεις. Το δημοψήφισμα είναι η μόνη λύση”, δήλωσε ο Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος ήταν υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου στην κυβέρνηση του Τάσσου Παπαδόπουλου, την περίοδο του μεγάλου “όχι” στο Σχέδιο Ανάν.
 
 
 
defencenet.gr
 
 
HTAN ANAMENOMENO. ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ.....
ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ,  ΕΝΑΣ  ΤΟΣΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ  ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΕΣ ΚΑΙ  ΧΑΡΥΒΔΕΣ 
 

Καληνύχτα Κύπρος.!!!! ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ:

Ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ:ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ.

 
 
 
Γιώργος Λιλλήκας:
Αξίζει πραγματικά να είναι ο επόμενος πρόεδρος!
 
 
http://wwwaimos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_5859.html


Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ!!
Εφαρμόστηκε στην Κύπρο το πρόγραμμά τους
για φορολόγηση καταθέσεων

 
ΣΥΡΙΖΑ: Φόρος μεγάλης περιουσίας και στις καταθέσεις5 Μαρτίου 2013
Και τις καταθέσεις των φορολογούμενων με μεγάλη περιουσία θα αγγίξει ο φόρος πλούτου που περιλαμβάνεται στο αναλυτικό πρόγραμμα για τη φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνεται στο πρόγραμμα ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη θέσπιση ενός φόρου μεγάλης περιουσίας βάσει της συνολικής αξίας του πλούτου κάθε φορολογούμενου. Αυτό στην πράξη, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα, σημαίνει ότι θα αθροίζεται η αξία των περιουσιακών στοιχείων του φορολογούμενου όπως η κατοχή κτιρίων, οικοπέδων, γαιών, έργων τέχνης, καταθέσεων τραπεζών, επενδυτικών προϊόντων, συμμετοχών κλπ., που βρίσκονται στην Ελλάδα και όσων κάνουν δήλωση στην Ελλάδα και κατέχουν αντίστοιχα περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό.

Θα θεσπιστεί ένα υψηλό αφορολόγητο όριο (π.χ. 300.000 ευρώ ατομικό όριο) και στην υπερβάλλουσα αξία θα επιβάλλεται φόρος με προοδευτικά αυξανόμενους συντελεστές.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν καταθέσεις πάνω από ένα όριο θα πληρώνουν φόρο για αυτές, πέρα του φόρου που επιβάλλεται στο εισόδημα από τις καταθέσεις δηλαδή στους τόκους.

Όχημα για την επιβολή του φόρου μεγάλης περιουσίας θα είναι το περιουσιολόγιο που ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο οποίο οι φορολογούμενοι θα δηλώσουν το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας που διαθέτουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πρόγραμμα σημειώνεται επί λέξει ότι «με το Φόρο Μεγάλης Περιουσίας, (βάσει του περιουσιολογίου), θα φορολογηθεί η κατοχή κτιρίων, οικοπέδων, γαιών, έργων τέχνης, καταθέσεων τραπεζών, επενδυτικών προϊόντων, συμμετοχών κλπ., που βρίσκονται στην Ελλάδα και όσων κάνουν δήλωση στην Ελλάδα και κατέχουν αντίστοιχα περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό (αφού ληφθεί υπόψη και η φορολόγησή τους εκεί)».


Πηγή:www.capital.gr 




 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ