ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Όλόκληρη η συνέντευξη του Χρήστου Παππά όπως μεταδόθηκε στο αλβανικό κανάλι ΝΕWS 24

 

 
 
Το βίντεο με την συγκλονιστική συνέντευξη του Βουλευτή τής Χ.Α, κ.Χρήστου Παππά σε Αλβανικό κανάλι

Ο Βουλευτής κυριολεκτικά αιφνιδίασε την Αλβανική επικράτεια, κατακουρελιάζοντας τον αλβανικό «μεγαλοϊδεατισμό» 

Ο Βουλευτής τής Χ,Α τους διέσυρε, μέσα στο δικό τους «γήπεδο» και αφού τους πέταξε την κλεψίτυπη «σημαία» τους στα μούτρα, τόλμησε να πει όλα αυτά που θα θέλαμε να πούμε όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, μαζί και δεν τα έχουμε πει! 

Απέδειξε έτσι ότι ένας και μόνον άνθρωπος, αν διαθέτει Ψυχή, Τσαγανό, και Εθνική Συνείδηση, μπορεί να καταφέρει ότι δεν μπορούν να καταφέρουν 10 μεραρχίες στρατού μαζί!

Εννοείται βέβαια ότι σαν φυσικό επακόλουθο τον έκριναν ανεπιθύμητο, και του απαγόρευσαν την είσοδο στο υβριδικό κράτος τους!!! Είναι γεγονός ότι η αλήθεια ΠΟΝΑΕΙ. 

Και πονάει τόσο περισσότερο όσο πιο Μεγάλη είναι. Ο Βουλευτής δεν ξέχασε να τονίσει ότι άρση εμπολέμου επισήμως δεν υπάρχει, και ότι ακόμα και αν οι χαλαρής μνήμης Προδότες κάνουν ότι το έχουν ξεχάσει, η Χρυσή Αυγή το θυμάται, και βρίσκετέ ακόμα σε πόλεμο μαζί τους.

Ας απολαύσουμε λοιπόν live την συνέντευξη ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
 
                           ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ
 
                                     
Η Συνέντευξη
 
 
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ