ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι παραδοχές του λάθους από τους δανειστές δεν είναι παρά ένα σπίρτο σε μπιτόνι με βενζίνη!
 
Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις, παραδέχθηκε ξανά ότι η έκθεση Μπλανσάρ που κάνει λόγο για λάθος στο πρόγραμμα λιτότητας της χώρας μας, ισχύει, δηλώνοντας παράλληλα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σστην Ουάσιγκτον, ότι προς τα τέλη Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η αποστολή κλιμακίου της τρόικας για την επιθεώρηση του ελληνικού προγράμματος.

Aλήθεια, τι σημαίνουν οι απανωτές παραδοχές του ΙΜF για «λάθος» στο πρόγραμμα λιτότητας.
 
Τι άλλο εκτός από παρότρυνση στους Έλληνες πολίτες να μην δεχθούν άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και να βάλουν μπουρλότο στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Το ΔΝΤ εκτός από τον εαυτό του και τους Ευρωπαίους δανειστές «δίνει» στεγνά και τις ελληνικές κυβερνήσεις που συναίνεσαν στο εγκληματικό αυτό λάθος και κατέστρεψαν τις ζωές εκατομμυρίων πολιτών.
 
Οι εναπομείναντες ζωντανοί -νεκροί επειδή δεν μπορούν να φτάσουν στα κεντρικά του ΔΝΤ θα ξεσπάσουν την οργή τους στους πολιτικούς που συμμετείχαν στο έγκλημα.
 
Το ΔΝΤ δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να δικαιώνει ακόμη και αυτή την Ζωή Γεωργαντά.

Φυσικά αυτές οι παραδοχές δεν είναι αθώες. Δεν πρόκειται για ξέσπασμα ειλικρίνειας και συμπάθειας στον ελληνικό λαό.

Απλά στην χυμένη κηροζίνη ανάβουν το σπίρτο.

Μείνετε συντoνισμένοι....

Προετοιμάζουν την έκρηξη ...
 
Χρυσή Αυγή η τανκς ; Τι να διαλέξουν οι τελειωμένοι  αφού και τα τάνκς Χρυσαυγίτες τα οδηγούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ