ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΣΑΡΩΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

23 ΣΤΟΥΣ 25 ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
 
 
 
Μετά από την «εισβολή» της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία, την «εισβολή» στα σχολεία, τώρα τα κατεστημένα ΜΜΕ διαπιστώνουν με φόβο και τρόμο πως υφίσταται «εισβολή της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις» και αναρωτιούνται «ποιοι φταίνε».

Έτσι, ιστοσελίδα… δημοκρατικών αρχών, περιγράφει γλαφυρά τον μεγάλο… εφιάλτη των συντακτών της:

«Το περιστατικό είναι πραγματικό και μας μεταφέρθηκε από μονάδα της Κρήτης. 25 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια του πρωϊνού καφέ ,συζητούσαν τι άλλο, την κρίση και τις επιπτώσεις της στην χώρα και στο στράτευμα. Μοιραία μετά από κάποια λεπτά και μετά από την κοινή διαπίστωση ότι οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μοιάζουν αδύναμες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, “έπεσε” στο τραπέζι το ερώτημα: “και τι θα ψηφίσουμε στις εκλογές”; Το αποτέλεσμα της “δημοσκόπησης του καφέ” ήταν συντριπτικό.
 
Οι 23 από τους 25 δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και οι άλλοι δύο, ότι θα απέχουν! Αυτό είναι το κλίμα στις περισσότερες μονάδες».
Τέλος, μετά την αναζήτηση των… ευθυνών για την «εισβολή» της Χρυσής Αυγής στις Ε.Δ. (το συμπέρασμα είναι πως… όλοι φταίνε), το δημοσίευμα ολοκληρώνεται με το σχετικό… κήρυγμα, το οποίο και παραθέτουμε προς διασκέδασή σας (γιατί είναι για γέλια):

«Ο θυμός μπορεί να δικαιολογήσει τις ακραίες απόψεις σαν κι αυτές που ακούστηκαν  σε μονάδα της Κρήτης και ακούγονται προφανώς και σε άλλες μονάδες όλης της χώρας.
 
Η λογική και μάλιστα η στρατιωτική λογική που είναι και πιο “τετράγωνη” ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου.
 
Όσοι στρατιωτικοί εύκολα πιστεύουν ότι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι ψήφος υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων, καλό θα είναι να μελετήσουν σοβαρά τις θέσεις και τις δηλώσεις στελεχών της οργάνωσης.
 
Το τι θα ψηφίσουν μετά είναι καθαρά προσωπική τους υπόθεση και δικαίωμα».

Η απορία: Τόσα και τόσα… κηρύγματα και εκκλήσεις στη… λογική των αναγνωστών τους, με το ίδιο πάντοτε… ρεπερτόριο, έχουν κάνει οι κρυφοί και οι
φανεροί απολογητές των υπευθύνων της δυστυχίας μας.

Δε βλέπουν πως δεν πιάνει το κόλπο;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ