ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Μιχαλολιάκος: «Ο Βενιζέλος είναι κουραμπιές,ήταν γνωστός λουφαδόρος στο στρατό»..(Βίντεο)

«Σιγά τους Γάλλους τους φίλους μας. Στην μικρασιατική καταστροφή έκοβαν τα χέρια των Ελλήνων που ανέβαιναν στα πλοία για να σωθούν».

Πυρά κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, με... γευστικούς συνειρμούς, εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μιλώντας στην τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3 και αναφερόμενος στις προσπάθειες του κ. Βενιζέλου να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή, δήλωσε για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ:
 
«Ο Βενιζέλος είναι κουραμπιές, λουφαδόρος στο στρατό. Δεν τον φοβόμαστε. Αν θέλει να μας βγάλει εκτός νόμου, τότε τι να κάνουμε. Θα μας πάρουμε τα βουνά και ας έρθει εκεί ο... Γιώτα 3».
 
Μάλιστα, μιλώντας για την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα, ανέφερε: «Οι εγχώριοι δουλοπάροικοι αποθέωσαν τον Ολάντ, με τον Βενιζέλο μάλιστα να του ζητά βοήθεια για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγή. Αυτό είναι ξενοδουλεία.

Φανταστείτε να πήγαινε Έλληνας πολιτικός στη Γαλλία και να του ζητούσε Γάλλος βοήθεια εναντίον του Εθνικού Μετώπου».

Ο κ. Μιχαλολιάκος δεν άφησε ασχολίαστο και το θέμα ελληνο-γαλλικής φιλίας που προβάλλεται από διάφορα μέσα επικοινωνίας: «Σιγά τους Γάλλους τους φίλους μας. Στην μικρασιατική καταστροφή έκοβαν τα χέρια των Ελλήνων που ανέβαιναν στα πλοία για να σωθούν».

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ