ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Το παραδέχτηκαν και οι New York Times: “Η πλουτοκρατία διαλύει την Ελλάδα”


Όταν αναφερόμαστε στους New York Times (NYT), αναφερόμαστε σε μια πολύ καλά ενημερωμένη εφημερίδα, η οποία εκδίδεται στην «Μέκκα του Καπιταλισμού» και ως εκ τούτου έχει άμεση πληροφόρηση «από τα μέσα»
Οι κοινωνικές ανισότητες και η άνευ όρων παράδοση της εθνικής μας περιουσίας σε μία δράκα πλουτοκρατών πρέπει πάραυτα να σταματήσει. Η ελληνική κοινωνία τσακίζεται από τα μνημονιακά μέτρα, την ώρα που ελάχιστες οικογένειες πλουτίζουν ανεξέλεγκτα εις βάρος του Λαού και κυριαρχούν στην πολιτική και οικονομική ζωή της Χώρας.

Αμείλικτα είναι πραγματικά τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν από τις φορολογικές δηλώσεις των Ελλήνων πολιτών. Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα και η πλήρης αποτυχία της κυβερνήσεως στο θέμα της φορολογίας, που την οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις εξόντωσης του Ελληνικού Λαού, μην θέλοντας να παραδεχτεί το αδιέξοδο του δρόμου που έχει διαλέξει.



Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα προαναφερθέντα στοιχεία το 70% των δηλωθέντων εισοδημάτων στην Ελλάδα προέρχονται από μισθωτούς και συνταξιούχους, οι οποίοι πληρώνουν την νύφη της κυβερνητικής αποτυχίας κατά 55%. 



Αυτό δείχνει εμφανώς που στοχεύει η μνημονιακή πολιτική, δηλαδή στην έξαρση των κοινωνικών ανισοτήτων και στην συνεπαγωγική της διάλυση της Ελληνικής Κοινωνίας.

Θα περίμενε επίσης, κανείς, να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα από την φοροαρπακτική πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση και οδήγησε σε απελπισία τους Έλληνες πολίτες. .

Όμως τα στοιχεία είναι αμείλικτα δείχνοντας ότι οι εισπραχθέντες φόροι κατά την διάρκεια του 2011 είναι μειωμένοι σε σχέση με τους αντίστοιχους του 2010 κατά 18,4%, αφού οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι στους οποίους στοχεύει η μνημονιακή πολιτική υψώσαν την ταμπέλα του "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος". 

Είναι προφανές, οπότε, ότι ο δρόμος που επιλέγει η κυβέρνηση κατ’ εντολήν της τρόικας και γενικά των «διεθνών» τοκογλύφων δεν είναι ένας δρόμος που οδηγεί στην ανάκαμψη και την «δημοσιονομική προσαρμογή». 

Θα περίμενε ακόμα και ο πιο φιλομνημονιακός να υπήρχε τουλάχιστον ένα αντίκρισμα στις θυσίες που έκανε ο Ελληνικός Λαός. 

Αντιθέτως, όμως, το αποτέλεσμα ακόμα και με την λογική των αριθμών είναι αρνητικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ