ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ν. Μιχαλολιάκος : Μπορεί να χαιρετάμε ναζιστικά αλλά δεν είμαστε κλέφτες, τα χέρια μας είναι καθαρά»

«Χαιρετάμε ναζιστικά αλλά δεν είμαστε κλέφτες»

 
 
  
Μπορεί να χαιρετάμε ναζιστικά αλλά δεν είμαστε κλέφτες, τα χέρια μας είναι καθαρά», είπε σε ομιλία του στη 12η γιορτή της «Ελληνικής Νεολαίας» στο Γουδή ο Ν. Μιχαλολιάκος χαιρετώντας ναζιστικά τους οπαδούς Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «αυγή» και «φώς» μέσα στην «σάπια» Πολιτεία και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο πολιτικό σύστημα.





Πάνω από 10.000 Εθνικιστές
                  στην 12η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας

 
Με έναν πρωτόγνωρο παλμό και πλήθος νέων Εθνικιστών συνεχίζεται η 12η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Χιλιάδες νέοι εθνικιστές έχουν κατακλύσει από νωρίς το άλσος Ελληνικού Στρατού, όπου αυτήν την ώρα η εκδήλωση συνεχίζεται με Εθνικιστική μουσική.
 
Το Άλσος σείστηκε κατά την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, όταν τόνισε πως η νεολαία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι ο ανθός της Ελληνικής Νεολαίας κι έχει ως σκοπό και υποχρέωση την Νίκη και την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. 
 
Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Ν Μιχαλολιάκου.
  
 
 
 
 
Ενα ολόκληρο σύστημα που..προσπαθεί προβοκατόρικα να "κοντύνει" τη Χρυσή Αυγή, ξεφουρνίζοντας ένα κάρο μαλα...., για οτιδήποτε ασήμαντο έχει σχέση με αυτή, με σκοπό να "κοντύνει" τελικά άλλα κόμματα, ωθώντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην αγκαλιά των ακροδεξιών, αφού τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται εναντίον της Χ.Α. είναι προφανέστατα αδύναμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ