ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ"

ΤΟ "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ" ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 
ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 16ο ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ... ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ!









Τα πρώτα δειλά του βήματα φαίνεται ότι κάνουν οι ισλαμιστές στα κατεχόμενα από την Τουρκία εδάφη της Κύπρου, με αποτέλεσμα όχι μόνο να αφυπνίζεται ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες της Δύσης, αλλά να σημειώνονται αντιδράσεις ακόμα και εντός της κατεχόμενης περιοχής από Τουρκοκύπριους που υποστηρίζουν ότι απειλείται η ταυτότητα της «χώρας» και ότι αυτά είναι… κόλπα των ισλαμιστικών κύκλων της Άγκυρας με σκοπό να διατηρήσουν τον έλεγχο της νήσου!

Πρόκειται για το «Θεολογικό Σχολείο Χάλα Σουλτάν», το όνομα του οποίου προέρχεται από ιερό ισλαμικό μνημείο αφιερωμένο σε… συγγενή του προφήτη Μωάμεθ και έχει την έδρα του στο τεχνικό κολέγιο στην περιοχή Μια Μηλιά. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του τουρκοκυπριακού Τύπου, το σχολείο έχει ήδη εγγράψει 173 μαθητές που θα μάθουν αραβικά και το Κοράνι… «νεράκι». Υποστηρίζεται δε, ότι πολλοί περισσότεροι εκδήλωσαν ενδιαφέρον, οι περιορισμένοι πόροι όμως δεν επέτρεψε την εγγραφή περισσότερων μαθητών.

Σε όσους το κατηγορούν στην τουρκοκυπριακή κοινότητα απαντά μέσω της διοίκησής του ότι συνεργάζεται απόλυτα με το «υπουργείο παιδείας» των κατεχομένων…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ