ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρκία : 7 τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν









Μεγάλη επίθεση του PKK στην περιοχή Toϋντζελί της Τουρκίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την επίθεση σκοτώθηκαν 7 τούρκοι στρατιώτες
.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε στρατιωτικό όχημα που περνούσε από κεντρικό δρόμο της πόλης Τούντζελί , όπου σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη. Πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για έκρηξη που προκλήθηκε από νάρκη την οποία είχε τοποθετήσει το PKK , όμως τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ίσως η επίθεση να πραγματοποιήθηκε με ρουκέτα.

Το τεθωρακισμένο όχημα του στρατού πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι στρατιώτες που ήταν μέσα σ’αυτό. 

"Το PKK θα χτυπήσει πόλεις της Τουρκίας"



Με τον τίτλο « Το ΡΚΚ τον χειμώνα θα χτυπήσει τις πόλεις» η τουρκική εφημερίδα Τaraf αποδίδει το νόημα των δηλώσεων του γνωστού Τούρκου δημοσιογράφου Μεχμέτ Αλί Μπιράντ στην συνεργάτιδα της εφημερίδας Νεσέ Ντουζέλ
 . 
Ο κ. Μπιράντ είπε συγκεκριμένα : « Οι επιθέσεις του ΡΚΚ δεν θα λήξουν όπως άλλοτε, τον χειμώνα . Το ΡΚΚ θα έρθει στις πόλεις μέχρι να λιώσουν τα χιόνια . 

Υπάρχουν πολλοί στόχοι που θα χτυπήσει. Τα εμπορικά κέντρα , οι αγορές , οι πολυκατοικίες κτλ. Το ΡΚΚ με την νέα του στρατηγική θα ενοχλήσει την Τουρκία και τον χειμώνα. 

Ο Οτζαλάν δεν θέλησε τον επαναστατικό λαϊκό πόλεμο. Το Καντίλ τον θέλησε. Ο Οτζαλάν έφθασε στο σημείο να πει « Αντε , σκοτώστε, επιτεθείτε , να δούμε θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε τίποτα;» . 

Η δουλειά πια έχει φθάσει στο σημείο που λέει ¨να δούμε ο δικός μου τρόπος είναι σωστός ή ο δικός σου;¨

Από την άλλη- συνέχισε - περισσότερο από ένα Τουρκο-κουρδικό πόλεμο , αυξήθηκε η πιθανότητα ενός πολέμου μεταξύ των Κούρδων και αυτό επειδή οι Κούρδοι διχάστηκαν . Ένα μέρος των Κούρδων λέει ¨δεν θέλω το ΡΚΚ¨ . 

Από την άλλη το ΡΚΚ επιθυμεί μια κοινωνία που θα διοικεί το ίδιο πάνω σε κάποια συγκεκριμένα εδάφη. 

Δεν νομίζω ότι θα τελειώσει το θέμα του ΡΚΚ και ότι θα επιλυθεί τελείως το Κουρδικό, διότι αυτά είναι τέτοιου είδους προβλήματα που λύνεις την μία όψη τους αλλά αμέσως σου προκύπτει κάποια άλλη». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ