ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΑΥΡΟΣ(ΣΤΗΒ) ΛΑΛΑΣ:14 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


Η αδράνεια και η παθητικότητα που χαρακτηρίζει όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, αποτελεί την λυδία λίθο της ανικανότητας που τις διακρίνει. Η αναλγησία της εξουσίας.

Μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί η συμπεριφορά και η «περίεργη» εγκατάλειψη του Έλληνα κατασκόπου Στηβ Λάλα από το ελληνικό κράτος, μετά την σύλληψη και την 12ετή του κάθειρξη στις φυλακές των ΗΠΑ, με την κατηγορία της κατασκοπίας υπέρ της Ελλάδος.

Η στρατολόγηση του Στηβ Λάλα έγινε το 1977 στην Τουρκία, όταν αυτός υπηρετούσε στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ στην Σμύρνη. 

Όταν τον πλησίασαν Έλληνες των μυστικών υπηρεσιών και του είπαν ότι η πατρίδα χρειάζεται την βοήθειά του, εκείνος συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Η οικογένειά του, η ασφαλής στρατιωτική σταδιοδρομία του στις ΗΠΑ, ή η προσωπική του ζωή δεν στάθηκαν εμπόδιο στην θέληση του για προσφορά στην πατρίδα των προγόνων του.

Προσφορά, γιατί ο Στηβ Λάλας από το 1977 έως το 1993 που «αποκαλύφθηκε» η δράση του, δεν αμείφθηκε ποτέ, το κίνητρο του δεν ήταν τα χρήματα, αλλά η αγάπη του για την Ελλάδα. 
Σε όλο αυτό το διάστημα των 16 ετών προμήθευσε τις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες με σημαντικότατα απόρρητα έγραφα που αφορούσαν το Σκοπιανό, την Τουρκία, την Κύπρο, την Γιουγκοσλαβία, τα Βαλκάνια.

Εκατοντάδες απόρρητες σελίδες είναι το πολύτιμο υλικό που παρέδωσε ο Λάλας χωρίς ποτέ να ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα. 

Ο στρατηγός Γρυλλάκης, σε συνέντευξή του στον Αλ. Παπαχελά, δήλωσε ότι «ο Λάλας ήταν ο σημαντικότερος Έλληνας κατάσκοπος τα τελευταία 50 χρόνια»

Ο Στηβ Λάλας αποφυλακίστηκε μετά από 12 χρόνια  όμως υποχρεωμένος να παραμείνει στις ΗΠΑ για άλλα 5 χρόνια.

Η γυναίκα του και τα δύο παιδιά του ζουν στην Καβάλα, αυτό το γεγονός δυστυχώς επιμηκύνει τον χρόνο επανασύνδεσης του Λάλα με την οικογένεια του. 

Ο ίδιος αναγκάζεται πλέον να κάνει δουλειές του «ποδαριού» για να εξασφαλίσει τα αναγκαία, αλλά και πάλι πολύ δύσκολα τα φέρνει βόλτα. Το ίδιο δύσκολα επιβιώνει και η οικογένειά του εδώ στην Ελλάδα, η σύζυγος του εργάζεται σαν καθαρίστρια, ενώ το μεγαλύτερο παιδί είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.

Ο Στηβ Λάλας ενεργώντας σαν αγνός πατριώτης βοήθησε την Ελλάδα χωρίς ποτέ να αμειφθεί, είναι τόσο δύσκολο στους κυβερνώντες να βοηθήσουν, έστω και στοιχειωδώς την οικογένειά του στην Ελλάδα; 

Γιατί τον ξέχασαν τόσα χρόνια στην φυλακή και γιατί τον εγκατέλειψαν από την σύλληψή του και έπειτα;

Σήμερα, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, να το πω ευγενικά, επιβιώνει δύσκολα. 

Τόσα δισεκατομμύρια καταχρώνται και κατασπαταλούν, λίγα ευρώ δεν περισσεύουν για έναν άνθρωπο που θυσίασε την οικογένειά του, την καριέρα του και την προσωπική του ζωή για την Ελλάδα;


Κανείς πατριώτης πατέρας του Έθνους δεν σκέφτηκε αντί για κάποιον συγγενή ή αφισοκολλητή κολαούζο του να πάρει ως μετακλητό αυτόν τον Άντρα.

Καμμία υπηρεσία ή υπουργείο που πληρώνει συμβούλους και διάφορους άλλους κοπρίτες δεν έχει θέση γι' αυτόν; 

Θα είχε μεγάλο κέρδος, όποιος/α το έκανε. Θα έπινε κάθε πρωί τον καφέ του μαζί με κάποιον που θα του υπενθύμιζε πως είναι οι αληθινοί Έλληνες..." 

Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθούν εκείνοι οι αρμόδιοι φορείς που θα επιληφθούν σύντομα με την υπόθεση του Στηβ Λάλα.

Δεν πρόκειται για κάποια χάρη, αλλά για την ελάχιστη ηθική υποχρέωση απέναντι σε έναν άνθρωπο που θυσίασε τα πάντα για την πατρίδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ