ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...










Δύο γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία ανακοίνωσαν σήμερα ότι διαπιστώνουν μια μείωση κατά 30% στις κρατήσεις για την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες για εχθρότητα, εξαιτίας των σκληρών μέτρων λιτότητας που απαιτεί η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σε αντάλλαγμα για τη διάσωση της χώρας, καθώς και οι φόβοι των απεργιών, κρατούν τους Γερμανούς, που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα παγκοσμίως σε διακοπές στο εξωτερικό, μακριά από την Ελλάδα.

Η Air Berlin, η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας, και ο τουριστικός όμιλος Rewe ανακοίνωσαν σήμερα ότι οι κρατήσεις για την Ελλάδα είναι περίπου 30% χαμηλότερες από εκείνες της περασμένης χρονιάς.

"Η Ελλάδα τα πάει πολύ άσχημα, όπως και η Βόρεια Αφρική" δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Air Berlin Χάρμουτ Μέχντορν.

Ο επικεφαλής του Rewe Νόρμπερτ Φίμπιγκ, δήλωσε οτι οι Γερμανοί επιλέγουν πλέον να ταξιδεύουν σε άλλα μέρη όπως η Τουρκία, απηχώντας τα σχόλια της εταιρείας Thomas Cook Germany, η οποία έχει δηλώσει ότι η Ισπανία αποδεικνύεται επίσης μια δημοφιλής εναλλακτική λύση.

Άλλοι ταξιδιωτικοί όμιλοι όπως οι TUI AG και η αεροπορική εταιρεία Condor, που συνεργάζεται με τον Thomas Cook Germany, έχουν ήδη ανακοινώσει προσφορές και εκπτώσεις για να προσπαθήσουν να σταματήσουν την πτώση στις κρατήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ