ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

29 Μαΐου 1453: Η Πτώση της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΕΩΣ Η σημερινή κερκόπορτα του Ελληνισμού

Μεσάνυχτα της 29 Μαΐου 1453 ης

όπου οι κραυγές των επιτιθέμενων 
σχίζουν τον αέρα και η Κωνσταντινούπολη καλεί με τις καμπάνες το λαό 
της στα τείχη. Η επίθεση ξεκινά κατά κύματα και την Παρασκευή 1
Ιουνίου 1453 γίνεται και η επίσημη μουσουλμανική προσευχή στο 
Ναό της του Θεού Σοφίας


Η Πτώση της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΕΩΣ 













ΣΗΜΕΡΑ:Μας νοιάζουν όλοι οι άλλοι, 
πλην των… Ελλήνων!









Τα τελευταία χρόνια στο λεξιλόγιο των λαών προστέθηκε σχεδόν στην καθημερινή τους ομιλία ο όρος πολυπολιτισμικότητα. 

Είναι και αυτός μία ακόμη παράμετρος της παγκοσμιοποίησης. Δηλαδή, σε κάθε χώρα να μην υπάρχει συμπαγής μία εθνικότητα, αλλά να δεχθούν οι λαοί οικονομικούς και άλλους μετανάστες χωρίς όρια και να παύσει να υπάρχει η εθνότητα ενός κράτους, όπως την γνωρίσαμε μέχρι σήμερα.

Για το θέμα των μεταναστών έδωσαν στην Ελλάδα τον τιμητικό… τίτλο «Χώρα υποδοχής»! 

Έτσι, αυτή τη στιγμή στην μικρή Ελλάδα φιλοξενούνται γύρω στα δύο εκατομμύρια μετανάστες εκ των οποίων το ενάμισυ εκατομμύριο είναι Μουσουλμάνοι. 

Είναι φυσικό να συμβούν αυτά εφόσον τα σύνορα είναι διάτρητα. Αποναρκοθέτησαν περιοχές, καταργήθηκαν παραμεθόριες μονάδες στρατού και στρατόπεδα.

Ο ραγιαδισμός μας δεν έχει όρια. Με την παραμικρή αντίδραση κάποιου του κολλάμε τον χαρακτηρισμό «ρατσιστής». 

Ας ιδούμε, όμως, τι γίνεται στην Τουρκία. 

Η πολιτική της Τουρκίας στα θέματα αυτά συνοψίζεται στα όσα είπε ο Ισμέτ Ινονού, ο οποίος ήταν Πρωθυπουργός (1932-1937) και Πρόεδρος της Δημοκρατίας (1938-1950). 

Μιλώντας στο Κοινοβούλιο είπε τα ακόλουθα: «Είμαστε ψυχρά εθνικιστές… και ο εθνικισμός είναι ο μοναδικός παράγοντας συνοχής μας. 

Μπροστά στην τουρκική πλειοψηφία καμιά άλλη μειονότητα δεν υπολογίζεται. Με κάθε τρόπο πρέπει να τουρκοποιήσουμε τους κατοίκους της γης μας και να εξαφανίσουμε όποιο στοιχείο αντιτίθεται στους Τούρκους ή στον Τουρκισμό».

Όπως βλέπουμε, η Τουρκία από το 1922 μέχρι σήμερα ακολουθεί πιστά και κατά γράμμα, τις οδηγίες του Ισμέτ Ινονού. Φυσικά, οι συστάσεις αυτές ανταποκρίνονταν στον ψυχισμό του τουρκισμού.
Οι Πόντιοι και οι Αρμένιοι έχουν πολλά να πουν για το ξεκλήρισμά τους. Τόσα που ο απόηχός τους φθάνει ως τις ημέρες μας με νομοθετήματα από διάφορα κοινοβούλια.

Όσον αφορά τον διωγμό του Ελληνισμού από τα εδάφη όπου ήκμασε επί τρεις χιλιάδες χρόνια πέρασε από πολλές φάσεις. 

Η πρώτη ήταν τον Αύγουστο του 1922, όταν οι θηριωδίες που έζησε η Σμύρνη ανάγκασαν τον πρόξενο των ΗΠΑ Τζόρτζ Χόρτον να γράψει: «Ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος». 

Εμείς, όμως, είδαμε μόνον συνωστισμό στην παραλία της Σμύρνης, καθώς σπρώχνονταν οι Μικρασιάτες να μπουν στα καράβια για να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα…

Ακολούθησε η απαίτηση των Τούρκων να γίνει ανταλλαγή των πληθυσμών. Έτσι, ο Ελληνισμός που ζούσε εκεί από τον δέκατο αιώνα προ Χριστού υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει για πάντα τις προγονικές του εστίες. Η πρώτη καραβιά με τον Άνδροκλο έφθασε εκεί (στην Έφεσο) τον 10ο αιώνα π.Χ. και η τελευταία καραβιά με Έλληνες της Μ. Ασίας έφευγε την 24 Δεκεμβρίου 1924…

Την ίδια πολιτική εξυπηρετούσαν και οι βαρβαρότητες και ο αναίτιος διωγμός των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης και της Σμύρνης την 5η προς 6 Σεπτεμβρίου 1955. 

Λίγο αργότερα σειρά είχε η Ίμβρος…

Φθάνουν ακόμη και στο σημείο να μην επιτρέπουν να πουληθεί κατοικία σε οποιονδήποτε ξένο για να μην αρχίσουν να εισέρχονται σιγά – σιγά αλλοδαποί στη χώρα τους.

Στις ημέρες μας, την ώρα που οι γείτονές μας Τούρκοι δεν δέχονται ούτε έναν μετανάστη στη χώρα τους, ο δικός μας ραγιαδισμός δεν έχει όρια. 

Με την παραμικρή αντίδραση κάποιου του κολλάμε τον χαρακτηρισμό «ρατσιστής». Οι Τούρκοι, όμως, τιμωρούν όποιον θα σου νοικιάσει σπίτι, γι’ αυτό θα πληρώσεις κάποιον για να σε περάσουν απέναντι, στη Νότια Κύπρο ή στην Ελλάδα. Έτσι, στην Τουρκία ευδοκιμεί πολύ το επάγγελμα του δουλέμπορου.

Και το Ελληνικό Κράτος μετέτρεψε το δουλεμπόριο από κακούργημα σε πλημμέλημα… 

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν περάσουν κάποιοι παράνομα τα σύνορα της Ελλάδας, θα βρουν δουλειά, θα βγάλουν δίπλωμα οδήγησης, βιβλιάριο ασθενείας, θα έχουν σύνταξη, κουπόνια φαγητού, πιστωτικές κάρτες, επιχορηγούμενο ενοίκιο, δάνειο για σπίτι, δωρεάν ιατρική περίθαλψη κλπ. Επίγειος Παράδεισος για τους μετανάστες η Ελλάδα… Και αυτό συμβαίνει, γιατί στην Ελλάδα κάποιοι «προοδευτικοί» ενδιαφέρονται παράφορα για όλους τους άλλους πλην των Ελλήνων!

Έπειτα από όσα είδαμε πιο πάνω, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Τουρκισμός δεν ανέχεται κανένα άλλο στοιχείο στο χώρο του. Ή θα το εκτουρκίσει ή θα το εξαφανίσει. Είναι μεγάλη πλάνη να πιστεύουμε από τα λεγόμενα πολυπολιτισμικά συνθήματα, ότι θα αλλάξουν πολιτική. 

Αντίστοιχος σωβινισμός δεν υπάρχει σε άλλη χώρα σε όλον τον πλανήτη.

Αλλά, οι Τούρκοι οικειοποιούνται και τον Ελληνικό Πολιτισμό της Ιωνίας. 

Το καλοκαίρι του 2011 πληροφορηθήκαμε ότι στο μουσείο Σαμπαντζί της Κων/πολης παρουσιάζουν μια έκθεση με την οποία προσπαθούν να περάσουν την άποψη ότι οι Τούρκοι είχαν πολιτισμό στην απώτατη αρχαιότητα.

Στην παγκόσμια αντικειμενική ιστορία όμως είναι καταγεγραμμένο ότι οι Οθωμανοί Τούρκοι εμφανίστηκαν στην Ανατολική Μ. Ασία στα μέσα του 13ου αιώνα μ.Χ. Ο Τούρκος φύλαρχος Σουλεϊμάν κυνηγημένος από τους Μογγόλους στην προσπάθειά του να περάσει τον Ευφράτη ποταμό επνίγηκε. 

Τώρα, πώς δημιούργησαν πολιτισμό στην απώτατη αρχαιότητα, μόνον η Χαλιμά μπορεί να μας το εξηγήσει…

Η έκθεση Σαμπαντζί ονομάζεται «Απέναντι. 

Οι Κυκλάδες και η δυτική Ανατολία κατά την 3η χιλιετία π.Χ.». Έτσι, δημιουργείται η αίσθηση ότι η έκθεση αφορά στον πολιτισμικό διάλογο των δύο λαών στην απώτατη αρχαιότητα. 

Η αλήθεια είναι ότι στην απώτατη αρχαιότητα ουδείς δεσμός είχε αναπτυχθεί μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, για τον απλούστατο λόγο της απουσίας των Τούρκων από τον παγκόσμιο ιστορικό και εθνολογικό χάρτη. 

Είναι επίσης γεγονός ότι ο Ηράκλειτος, στην Έφεσο, ουδέποτε είχε Τούρκους ακροατές, αφού τότε δεν είχε εφευρεθεί καν το όνομά τους και ο Όμηρος δεν διάβαζε «Χουριέτ»!..

Την προπαγάνδα αυτή στηρίζει και η εφημερίδα «Νιου Γιόρκ Τάιμς». Τον Ιούλιο 2011 σε άρθρο της είχε τον τίτλο: «Αρχαίοι σύνδεσμοι φέρνουν μια σύγχρονη επαναπροσέγγιση». 
Η Ελλάδα, δηλαδή, επαναπροσεγγίζει την Τουρκία, αφού ανατρέχει στους αρχαίους δεσμούς με την γειτονική χώρα!

Εδώ ταιριάζει απόλυτα να πει κανείς: 

«Αντίο λογική». 

Ποιους αρχαίους δεσμούς; 

Οι Κυκλάδες και η ηπειρωτική Ελλάδα είχαν δεσμούς άρρηκτους με τον Ελληνισμό της Ιωνίας, αλλά είχαν το ίδιο αίμα. Ήταν και εκείνοι Έλληνες. 

Τον 14ο αιώνα μ.Χ., που εμφανίστηκαν από το πουθενά οι Οθωμανοί Τούρκοι οι μόνες ειδικότητες που είχαν ήταν η υποδούλωση των λαών της Ανατολίας, η καταστροφή των πολιτισμών που βρήκαν και οι γενοκτονίες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ