ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.Δ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.Δ 
ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 
ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ








Χάρη στη Νέα Δημοκρατία θα πάρουν τελικά το εκλογικό επίδομα οι αστυνομικοί. Έπειτα από τις πιέσεις που άσκησε η Νέα Δημοκρατία και κυρίως έπειτα από τη σχετική τροπολογία που κατέθεσαν ο τομεάρχης Προστασίας του πολίτη Θανάσης Νάκος και ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών Γρηγόρης Αποστολάκος η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποδεχτεί τη ρύθμιση και με προσθήκη που κατέθεσε πριν από λίγο ο Υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης το εκλογικό επίδομα θα δοθεί και στους υπαλλήλους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Είναι αδιανόητο σε αυτό το κλίμα οι αστυνομικοί να μην πάρουν το επίδομα.

Άλλοι δεν πρέπει να το πάρουν, όχι οι αστυνομικοί που επί τρεις ημέρες θα είναι στα εκλογικά τμήματα» είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ Νίκος Δένδιας μίλησε για ανάγκη προστασίας της ΕΛΑΣ από την Πολιτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ