ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Βενιζέλος θα πρέπει να έχει χιούμορ όταν μιλά για κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Μα που είναι αυτό; Τώρα το θυμήθηκε

Φεύγουν έντρομοι από το ΠΑΣΟΚ 
πριν το ναυάγιο 






Το ένα μετά το άλλο τα μέχρι σήμερα μεγαλοστελέχη του εγκαταλείπουν τον "Τιτανικό" που λέγεται ΠΑΣΟΚ, ανακοινώνοντας την απόσυρσή τους από τις εκλογές. Χθες ένας ακόμη κλειδοκράτορας του ΠΑΣΟΚ κατέβηκε από το τρένο. 

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό και βουλευτή Θανάση Τσούρα που ακολουθεί τον δρόμο που χάραξαν οι Αργύρης, Σαλαγιάννης, Γερανίδης, Μερεντίτη κ.ά. Την ίδια ώρα ο κ. Βενιζέλος, μπροστά στα αδιέξοδα και τα "όχι" που έχει εισπράξει το ΠΑΣΟΚ από υποψηφίους, έχει βγει με το φανάρι, ώστε να φτιάξει εκείνος τις λίστες των... προθύμων. 

Χθες ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε σε στελέχη της Αυτοδιοίκησης και για πρώτη φορά, εκτός των άλλων, έδειξε και εκείνος την 6η Μαίου για ημερομηνία των εκλογών. 
Καταστροφολογώντας όμως ισχυρίστηκε ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και όλα όσα λέγονται τώρα θα είναι πληρωτέα άμα τη εμφανίσει.

Λογικά ο κ. πρόεδρος θα πρέπει να έχει χιούμορ όταν μιλά για κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Μα που είναι αυτό; Τώρα το θυμήθηκε ο κ. Βενιζέλος και μάλιστα κάνει ανακοινώσεις του τύπου ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να αξιοποιηθούν στο έπακρο προγράμματα, όπως το νέο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που καλύπτει πολύ περισσότερες ανάγκες, τα προγράμματα αυτεπιστασίας των δήμων για την καταπολέμηση της ανεργίας και την τοπική ανάπτυξη.

Μα όλα αυτά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν τα διέλυσε; Τη Βοήθεια στο Σπίτι ο κ. Παπανδρέου δεν την διέλυσε; 

Κοροϊδευόμαστε δηλαδή;

Φαίνεται ότι ο κ. Βενιζέλος άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία διαγράφοντας το Ο κόσμος, όμως, δεν έχει ξεχάσει αυτά που θέλει να ξεχάσει ο κ. Βενιζέλος και οι σύντροφοί του. Και θα το αποδείξει στις κάλπες.

Διότι είπαμε να γίνονται θαύματα. Αλλά να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με κοινωνικό πρόσωπο ούτε… ο Χριστός δεν μπορεί να το κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ