ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΕΜΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΠΟ ΛΟΒΕΡΔΟ!!!!!!!!!!

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: 60% ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 
ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΝΔ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πριμ 50 εδρών στο πρώτο κόμμα - 37% για αυτοδυναμία!


Υποστήριξε ο υπουργός Υγείας πριν από μερικά λεπτά στο Κανάλι Κόντρα


Με βάση την δημοσκόπηση του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ, δεν μπορώ να αποκλείσω ότι το ΠΑΣΟΚ δεν Θα έρθει πρώτο, υπάρχει μία μικρή άνοδο με την αλλαγή του προέδρου και έχουμε κάποιες μέρες μέχρι εκεί, πιστεύω ότι θα επέλθει συσπείρωση.
Σχετικά με το σενάριο επιστροφής του Κώστα Σημίτη αλλά και συμμετοχή της Βάσω Παπανδρέου και του Καρχιμάκη , οι αποφάσεις του Βενιζέλου θα είναι άμεσες… θα παρθούν αυτή την εβδομάδα..σας μιλώ για αύριο , θα υπάρξουν αποφάσεις ανανέωσης και ανατροπής.
Χθες στην σύγκληση της ΚΟ του κόμματος υπήρξαν τα πρώτα σημάδια της αποφασιστικής αλλαγής.
Αύριο με την ανακοίνωση των εκλογών του θα είναι εμφανές ότι υπάρχει πραγματική αλλαγή.
Δεν θέλω να επιστρέψουν αυτοί που διαγράφησαν, το κάλεσμα του αρχηγού έχει να κάνει με πολλά στελέχη. Διατύπωσα αυτή την άποψη… σύμφωνα μ ε την οποία από την φοβερή εκείνη Κυριακή, δεν μπορούνε να έχουμε πλέον κοινή πορεία …ακολούθησαν δικά του βήματα.. «κάποιος άφησε ένα δρόμο και κάποιος τον καρτερούσε.. εγώ απλά θύμισα αυτή την διαδρομή με την άποψη μου».
Πιστεύω ότι το θέμα των δημοσκοπήσεων είναι η ΝΔ και ΌΧΙ Το ΠΑΣΟΚ.
Πάντως αν μας ρωτήσει ο κόσμος τι διαφορετικό θα του προσφέρουμε, έχουμε να πούμε πράγματα..καταρχήν όσον αφορά ο Βενιζέλος με τις κινήσεις του, έκανε το Έλληνα να μην πληρώσει 106 δις ενώ όσον αφορά την δαπάνη της υγείας, 1 δις 700 εκ δεν θα πληρωθούν ..
Πάντως αύριο ο κ. Βενιζέλος θα ανακοινώσει καινούργια πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο κόμμα και θα φέρουν νέο αέρα στις πολιτικές εξελίξεις.. 

Και μετά ξύπνησε 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ