ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

O ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!

O ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!


Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της Αθήνας με τους φωτεινούς σηματοδότες, που παραμένουν εκτός λειτουργίας, μετά τα επεισόδια και τις καταστροφές της Κυριακής.

Σύμφωνα με στοιχεία της Τροχαίας, στη διάρκεια των επεισοδίων καταστράφηκαν 34 φωτεινοί σηματοδότες, συμπεριλαμβανομένων όλων όσων βρίσκονται στις οδούς Πανεπιστημίου και Σταδίου.

Απο κει και πέρα οι ευθύνες έχουν γίνει μπαλάκι. Ο Δήμος Αθηναιών δηλώνει πως

«Εμείς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτό. Δεν διαθέτουμε την τεχνογνωσία. Δεν έχουμε ανάλογο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό. Οι ζημιές είναι πολύ σοβαρές. Πρέπει να αντικατασταθούν ολόκληρα τα συστήματα»

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ανέφερε ότι είναι αδύνατον να ανταπεξέλθει από τη στιγμή που δεν έχουν μεταφερθεί οι πιστώσεις για την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών.

Την λύση ωστόσο φαίνεται να την έχει έτοιμη ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης, αλλά αυτή κολλάει στο ...Χρυσοχοίδη!

Ο υπουργός Υποδομών εξηγεί σε επιστολή του προς τον κ. Σγουρό ότι έχει έτοιμα τα Πρωτόκολλα Παράδοσης - Παραλαβής, αλλά περιμένει από το υπουργείο Ανάπτυξης να του μεταφέρει τους πόρους, για να τους μεταβιβάσει στην Περιφέρεια, αφου συγκεκριμένα αναφέρει πως «αναμένουμε τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας να ολοκληρώσει τη διαδικασία αύξησης του προϋπολογισμού των έργων για να μεταφερθούν τα σχετικά κονδύλια»

Το βέβαιο είναι πως χωρίς σημοτοδότες, μπορεί να δημιουργηθεί έντονο πρόβλημα , ακόμα και σοβαρό αυτύχημα, για αυτό καλό θα είναι να βιαστεί λίγο ο Χρυσοχοίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ