ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ε-ΜΑΙL ΕΝΟΣ «ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ»



 Θα πετύχει ο Αντώνης Σαμαράς...








Δεν υπήρξα μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ποτέ δεν την έχω ψηφίσει και πολύ πιθανά να μην την ψηφίσω ποτέ στην ζωή μου. Ο λόγος είναι ότι ανέκαθεν (από το 1985 και μετά) η προσπάθεια του κόμματος αυτού να κερδίσει την εξουσία πολτοποιούσε την παραδοσιακή ιδεολογική δεξιά βάση του κόμματος με μια δράκα - σπείρα διαπλεκόμενων φιλελεύθερων πολιτικών, που ομοίως συντάσσονταν με την Ν.Δ. για την κατάκτηση της εξουσίας και μόνο. 

Με απογοητεύει η μόνιμη εκστρατεία των βουλευτών της Ν.Δ. στην Γυάρο και στην Μακρόνησο, αλλά η χαρακτηριστική τους απουσία από τις γιορτές "μίσους" στον Γράμμο και στο Βίτσι. 

Όμως με την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα συνεχώς να επιδεινώνεται, είναι φανερό πως κάθε πολιτική εξέλιξη στα κόμματα εξουσίας καθίσταται οριακή και επηρεάζει άμεσα τις ζωές μας και τις τύχες μας. 

Μια τέτοια οριακή μονομαχία ήταν και η διαδικασία ανάδειξης πολιτικού αρχηγού στην Ν. Δ. στις 29 Νοεμβρίου
. Έτσι ένοιωθα τότε  υποχρεωμένος να υποστηρίξω δημόσια την επιλογή στήριξης στον  Αντώνη Σαμαρά για τους παρακάτω λόγους:

1. Είναι ο πρώτος, έστω πιθανός, πολιτικός αρχηγός κόμματος εξουσίας της μεταπολίτευσης που μίλησε, έστω δειλά, για πατρίδα και Έθνος. 

2. Είναι αυτός που όρθωσε το ανάστημα του το 1992 κατά του αλυτρωτισμού του Γιουγκοσλαβικού κρατιδίου 

3. Είναι αυτός που επιτέλους θα δώσει προτεραιότητα στην ιδεολογία της δεξιάς, που ενώ οι οπαδοί της είναι το 70% του κόμματος της Ν. Δ. κατάντησαν απλοί αχθοφόροι νεοφιλελεύθερων ιδεών.

4. Είναι αυτός που θα προασπίσει τον ελληνισμό και τους έλληνες στους πολύ δύσκολους παγκοσμιοποιητικούς καιρούς που έρχονται 

5. Είναι αυτός που συνάσπισε υπό την υποψηφιότητα του ότι υγιές έχει απομείνει στην Ν.Δ.

6. Επιτέλους πέρνει θέσεις για όλα τα θέματα εγκαταλείποντας τα επικοινωνιακά τερτίπια των δημοσκόπων και των μαγείρων της κοινής γνώμης

7. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πρώτος που τόλμησε να μιλήσει για την Θράκη και την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας 

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η πολιτική τύχη εκείνης της Ν. Δ. που εξέτρεφε αργόμισθους.. Αδιαφορώ πλήρως για τις στρατιές συμβούλων κρατικοδίαιτων συνοδοιπόρων οι οποίες ευθύνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό για την σημερινή κατάσταση. Η συνεχής επίκληση των υποψηφίων στον κομματικό πατριωτισμό των ψηφοφόρων τους ήταν υποτιμητική, επιεικώς χυδαία, εξαμβλωματική και χαρακτηριστική της κομματοκρατίας που τρώει τις σάρκες της Ελλάδας από την μεταπολίτευση και ένθεν.

Είναι φανερό πως  ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί και πιστεύω ότι τελικά θα καταφέρει να ξεπλύνει τα λασπόνερα του κομματικού κατεστημένου. Προφανώς και θα τηρήσει κάποιες ισορροπίες με τους τυρρανόσαυρους της κομματικής καμαρίλας. Πάντως, έστω και έτσι, ήταν  μακράν η καλύτερη επιλογή για το μέλλον όλων μας, ασχέτως που ο καθένας μας ανήκει. 

Προσωπικά δεν έχω το παραμικρό όφελος πέραν του κοινού καλού που πιστεύω ότι εξυπηρετείται μέσω της επιλογής  αυτής.Αισθάνομαι δικαιωμένος.

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ