ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η ΝΔ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΕΤΡΑΕΔΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

Η ΝΔ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
 ΣΤΙΣ ΤΕΤΡΑΕΔΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!



Θα είναι τέτοια η συντριβή του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές όπου για πρώτη φορά από το 1981 θα υπάρχουν νομοί που δεν θα εκλέξει βουλευτή!

Αυτό προκύπτει από όσα λέει ο εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος, ο οποίος χρησιμοποιεί την περίπτωση της Κορινθίας. Ο γνωστός εκλογολόγος δηλώνει (στην εφημερίδα «Πολίτης της Κορινθίας») με βεβαιότητα ότι στην Κορινθία το ΠΑΣΟΚ δεν βγάζει βουλευτή!

Υπενθυμίζεται ότι η Κορινθία είναι τετραεδρική. Επομένως και σε άλλες τετραεδρικές περιφέρειες (και φυσικά στις μονοεδρικές) δεν εκλέγεται βουλευτής εφόσον το ΠΑΣΟΚ δεν πιάσει το εκλογικό μέτρο σε κάθε νομό!

Ο Νικολακόπουλος λέει ότι στις δυεδρικές περιφέρειες θα είναι 1 ΝΔ, 1 ΠΑΣΟΚ.

Στις τριεδρικές θα είναι 1 ΝΔ, 1 ΠΑΣΟΚ, 1 στα άλλα κόμματα.

Στις τετραεδρικές όμως τα μικρά κόμματα κατά βάση θα έχουν συμπληρώσει ήδη τον αριθμό των βουλευτών που δικαιούνται. Οπότε, και με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει πιάσει το εκλογικό μέτρο, όλες οι έδρες θα πάνε στο πρώτο κόμμα, τη ΝΔ!

Ποιες είναι οι τετραεδρικές περιφέρειες: Βοιωτία, Έβρος, Ημαθία, Καβάλα, Κορινθία, Πέλλα, Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ