ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Παπουτσής:«ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ»45 διαγράφτηκαν, ο Παπουτσής όμως θεωρείται ... πετυχημένος!θεωρείται ... πετυχημένος!

45 διαγράφτηκαν, ο Παπουτσής όμως θεωρείται ... πετυχημένος!




Εμπορικά καταστήματα, υποκαταστήματα τραπεζών, καφετέρεριες, κινηματογράφοι, ακόμη και ένα οπλοπωλείο καταστράφηκαν, ενώ συνολικά πάνω από 40 κτήρια στο κέντρο των Αθηνών παραδόθηκαν στις φλόγες. 


Ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να υπολογίζουμε πόσοι άνθρωποι θα μείνουν άνεργοι λόγω των εκτεταμένων αυτών καταστροφών. 

Σε πολιτικό επίπεδο, η καταστροφή κινείται σε εξίσου υψηλό επίπεδο, με τα μέτρα λιτότητας να υπερψηφίζονται από την Βουλή, με κόστος όμως την διαγραφή πάνω από 40 βουλευτών επειδή καταψήφισαν τα μέτρα (και δύο επειδή τα υπερψήφισαν).

Πάντως πρώτη φορά στην ιστορία οποιουδήποτε κράτος, πρέπει υπουργός να πιστεύει ότι εφόσον οι "αντίπαλοι" του είχαν οργανωμένο σχέδιο, αυτός έπρεπε να σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Φαίνεται όμως ότι και οι "γαλονάδες" της αστυνομίας ασχολούνται περισσότερο με την καρριέρα τους, οπότε καλά κάνουν οι αντιεξουσιαστές και τα σπάνε. 

Και στον Χρήστο Παπουτσή αξίζει ένα ακόμη "νόμπελ πολιτικής οξυδέρκειας" αφού κατάλαβε ότι επρόκειτο περί οργανωμένου σχεδίου.











Να ποιοι είναι οι προβοκάτορες! (Video)





Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, οδός Μητροπόλεως. Χιλιάδες κόσμου μετά τις πρώτες επιθέσεις των ΜΑΤ στο Σύνταγμα αρνούνται να αποχωρήσουν και κατακλύζουν τις οδούς Ερμού, Κ. Σερβίας Μητροπόλεως, αλλά και τις πλατείες στο Μοναστηράκι και στη Μητρόπολη. Καθε φορά που αυτό το ποτάμι κόσμου αποπειράται να πλησιασει το Σύνταγμα δέχεται διαδοχικές εφόδους των ΜΑΤ με ασφυξιογόνα και κρότου-λάμψης.

Ο κόσμος αρνείται πεισματικά να αποχωρήσει. Επί 2 ώρες ανασυντάσσεται στις παραπάνω οδούς και προσπαθεί ξανά και ξανά και ξανά. Την ίδια ώρα πληροφορούμαστε ότι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αναφέρουν στα δελτία τους ότι ο κόσμος είναι ελάχιστος και έχει αποχωρήσει. Άλλοι γελάνε, άλλοι εξαγριώνονται γιατί συνειδητοποιούν ότι το σχέδιο του Υπουργού Προστασίας του Μνημονίου, Παπουτσή, είναι οι συνεχείς επιθέσεις της αστυνομίας ώστε να κρατούν τον κόσμο εκτός πλ. Συντάγματος όπου βρίσκονται όλες οι κάμερες εγχώριων και ξένων καναλιών, αλλά κι ο τρόμος ότι όλες αυτές οι χιλιάδες που παραμένουν πεισματικά στα στενά έχουν στόχο το κυνοβούλιο κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.

Ξαφνικά μέσα στον κόσμο και χωρίς να συμβαίνει απολύτως τίποτε στο σημείο από την πίσω πλευρά ακούγονται σειρήνες και ο κόσμος αρχικά παραμερίζει πιστεύοντας ότι πρόκειται για σσθενοφόρο. Η συνέχεια στο βίντεο.





Εκτός από τα χημικά που έριχναν διαρκώς οι ΔΙΑΣ και οι ΔΕΛΤΑ που εμβόλισαν τον κόσμο (όπως φαίνεται και στο βίντεο) πετούσαν εναντίον των συγκεντρωμένων φωτοβολίδες και καπνογόνα (επίσης φαίνεται στο βίντεο) και σε μία περίπτωση παραλίγο να πάρει φωτιά ένα παρκαρισμένο αμάξι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ