ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΤΡΕΛΑ


Τον έχουν... γραμμένο τον Παπανδρέου! - Η Ιπποκράτους τον... ψάχνει!

SMS... ΚΑΡΦΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Μήνυμα στα κινητά δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ εστάλη πριν απο λίγο με υπογραφή «Απλήρωτοι Εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ». 

«Bλέποντας Βενιζέλο και Λοβέρδο... να αλληλοσυγχαίρονται (για λόγο που μόνο αυτοί καταλαβαίνουν)... θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε ότι αύριο 1 Φεβρουαρίου... μπαίνουμε στον 4ο μήνα απλήρωτοι!!!!... 

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ....», ήταν το μήνυμα. 

Τα σχόλια δικά σας...




Πέμπτο και στην Β' Αθήνας το ΠΑΣΟΚ 





... για τη σωτηρία του ΠΑΣΟΚ, ρε γαμώτο... 

Πανευτυχείς στο MEGA, ανοίγαν σαμπάνιες. Ευτυχώς! Το ΠΑΣΟΚ-μετά την παραίτηση του Λοβέρδου, υπέρ Βενιζέλου-ξεπερνάει τον κίνδυνο της διάλυσης και της αποσύνθεσης.

Το 'πε ο Χασαπόπουλος και συμφώνησε μέσα στην καλή χαρά, η Τρέμη. "Ιορδάνη, έχω και...
εγώ το ίδιο ρεπορτάζ" .


Σύμφωνα λοιπόν μ' αυτό το ρεπορτάζ, Λοβέρδος και Βενιζέλος γράψαν από κοινού τις δηλώσεις τους και εμφανίστηκαν μπροστά στους δημοσιογράφους για τα καθιερωμένα. Αγκαλίτσες και φιλάκια...Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα...




ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ»

Την άγνοια του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας κ. Γιάννη Ραγκούση επιβεβαίωναν συνεργάτες του αναφορικά με την συνάντηση των δύο υπουργών. 
Ο  κ. Ραγκούσης δέχτηκε τηλεφώνημα από τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Λοβέρδο. Στην συζήτηση που είχαν τους διαμήνυσε πως δεν βλέπει θετικά την πρωτοβουλία τους

Συνάντηση  Παπουτσή Κατσέλη Καστανίδη για να βρεθεί το αντίπαλο δέος στον Βενιζέλο 


Η Μνήμη Ομως Δεν Αρχειοθετείται



&



Το Ισραήλ σχεδιάζει παράκαμψη της διώρυγας του Σουέζ 


Financial Times: "Το Ιράν θα χτυπήσει την Ευρώπη,μέσω Ελλάδας"

Αρχίζουν τα συσσίτια στα σχολεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ