ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Για να δούμε τι θα δούμε ?

Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζητάει ο Καρατζαφέρης


Σύσκεψη των αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος αύριο θα επισκεφθεί το υπουργείο Υποδομών και θα συναντηθεί με τον υπουργό και κορυφαίο στέλεχος του κόμματός του Μάκη Βορίδη. 

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν θα είναι η απελευθέρωση των Ταξί και οι εξελίξεις στο θέμα της απελευθέρωσης των φορτηγών.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, συνάντηση η οποία και αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε δηλώσεις του στο Ράδιο 9 σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επανέλαβε ότι είναι απαραίτητο να γίνει σύσκεψη των αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, γιατί, όπως υποστήριξε, τις επόμενες 60 μέρες κρίνεται κυριολεκτικά το μέλλον της Ελλάδας.

«Θέλω να δω ποια σοβαρότητα και ποια σαφήνεια υπάρχει. Κατά πόσο το βλέπουν σοβαρά, όπως το βλέπω εγώ, ή το βλέπουν διαφορετικά. Να τους πείσω, ή να με πείσουν. 

Αλλά αυτό το πράγμα που υπάρχει σήμερα, το βρίσκω εξαιρετικά "χύμα", για να αντιμετωπίσει την σοβαρότατη απειλή για την χώρα μας. Δεν θα το δεχθώ. Δεν θα το δεχθώ συμμετέχοντας σε μια τέτοια διαδικασία. Πρέπει να καταλάβουν και να συνειδητοποιήσουν, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή» είπε.

Υποστήριξε ότι δεν έχει ακούσει από κανέναν κάποια σοβαρή και εμπεριστατωμένη εναλλακτική λύση και προσέγγιση για τον τρόπο που θα πάρει η χώρα μας τη νέα οικονομική βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ