ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011


Το ΝΑΤΟ διατηρεί

 πυρηνικές κεφαλές στην Τουρκία


Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Vatan, οι ΗΠΑ διατηρούν στη ναυτική βάση του Incirlik 70 πυρηνικές βόμβες τύπου B-61-12.

Η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες που προκύπτουν από έκθεση του Robert S. Norris και του Hans M. Kristensen και δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα “Atomic Scientists Bulletin" και οι οποίες αποκαλύπτουν την απογραφή πυρηνικών όπλων του Αμερικανικού στρατού που βρίσκονται στο έδαφος της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο αριθμός των πυρηνικών κεφαλών έχει μειωθεί κατά 20 αφού μέχρι το 2001 που έγινε η τελευταία απογραφή ήταν 90.

Δέκα με είκοσι από τις 70 πυρηνικές κεφαλές που βρίσκονται στο Incirlik σχεδιάστηκαν για να μπορούν να εφαρμοστούν και να πυροδοτηθούν από Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη σύμφωνα με την έκθεση.

Συγκεκριμένα η 142η μοίρα βομβαρδιστικών αεροσκαφών της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, με το ψευδώνυμο «Gazelles”, έχει αναλάβει την μεταφορά των βομβών αυτών. Η μοίρα αποτελείται από μαχητικά τύπου F-16A/B.

Η Τουρκική κυβέρνηση έχει απορρίψει το αίτημα των Αμερικανών για κάθοδο περισσότερων αμερικανικών μαχητικών ώστε να μπορούν άμεσα να φεύγουν με τις βόμβες για να εκτελέσουν αποστολές. Έτσι τα Αμερικανικά αεροσκάφη πρέπει να έρχονται από άλλες βάσεις να εφοδιάζονται με τις βόμβες πριν από κάθε αποστολή.

Αυτή η άρνηση της Τουρκίας να επιτρέψει σε αεροπλάνα του ΝΑΤΟ με δυνατότητα να κουβαλούν πυρηνικές βόμβες, να βρίσκονται στη συγκεκριμένη βάση, αποτελεί δύσκολη υπόθεση για τις βάσεις του ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ