ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Άραγε που πήγαν?


Τι έγιναν εκείνα τα "παλικαρια" που βάζαν μπόμπες, γκαζάκια, πυροβολούσαν αστυνομικούς (και όχι μονο), που έστελναν απειλητικές προκηρύξεις σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκείνοι που"μπουκάριζαν" σε αστυνομικά τμήματα, σε τηλεοπτικούς σταθμούς(Alter,Mega)....κάτι "πυρήνες της φωτιάς".. "επαναστατικός αγώνας"..." δη δεκέβρη" και το...κακό συναπάντημα?

Μετά από 2 χρονια λεηλασίας κεκτημένων αγώνων δεκαετιών, μετά την υποβάθμιση της ζωής μας, μετά τον συνεχή εξευτελισμό των θεσμών, της χώρας μας από τους λαούς της απανταχού υφηλίου, μετά τις απροκάλυπτες παρεμβάσεις των "φίλων" μας Ευρωπαίων εταίρων (από το πότε θα κάνουμε εκλογές, μέχρι το αν κάνουμε δημοψήφισμα και με τι...θέμα και ερώτημα!) ..και πάει λέγοντας..... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ? ΟΥΤΕ ΕΝΑ...ΓΚΑΖΑΚΙ? ΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ? ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!


Ρε μπας και τελικά είχαν δίκιο όσοι λέγανε ότι από πίσω τους κρύβονταν παρακρατικοί μηχανισμοί?Το ίδιο το σύστημα που βολευόταν (για αντιπερισπασμό και αποπροσανατολισμό), να "υπάρχουν"?
(ρητορικό το ερώτημα).

Εκτος αν τους εξάρθωσε όοολους ο Μιχάλης-που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη-...(αυτό ήταν ειρωνεία..)

Τελικά,πέσαν οι μάσκες για πολλά, το θέμα είναι να το καταλάβουμε όλοι μας, να αλλάξουμε, να τους αλλάξουμε, να στείλουμε σπίτια τους μερικούς και άλλους πάλι στις φυλακες! 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Σε επερώτηση βο(υ)λευτή στο κοινοβούλιο "ποιος είναι ο μεγαλύτερος δοσίλογος στην σύγχρονη Ιστορία της πατρίδας μας"....αποκαλύφθηκε μονος του (ίσως ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που ήταν ειλικρινής ή απλά κατελήφθη εξ απηνής)...

Ιδού το αποτέλεσμα όπως το αποθανάτισε ο "αδιαψεφτος" μάρτης..ο φακός



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ