ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011


Οριστική κατάργηση του τέλους ακινήτων ζητούν 

Παπαρήγα και Τσίπρας



To έχουμε ξαναπεί και το υποστηρίζουμε: το χαράτσι που επιβλήθηκε στα ακίνητα επί δικαίων και αδίκων είναι μια από τις μεγαλύτερες ξεφτίλες της κυβέρνησης Παπανδρέου και προσωπικά του κ. Βενιζέλου που το σκέφτηκε.



Οπως ξεφτίλα είναι και η όλη διαδικασία με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και την απειλή ότι θα κόψουν το ρεύμα σε όσους δεν πληρώσουν. Αλλωστε, οι σφοδρές αντιδράσεις των πολιτών έφεραν την κωλοτούμπα του υπουργείου Οικονομικών που εξετάζει τώρα εξαιρέσεις ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί επισκέφτηκαν σήμερα το κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος, που τελεί υπό κατάληψη από συνδικαλιστές της επιχείρησης. 

Zήτησαν να μην υπάρξει εφησυχασμός και "καμία επανάπαυση μπροστά στο κάλεσμα της κυβέρνησης να ανασταλούν για λίγες μέρες οι διακοπές ρεύματος" και πρόσθεσε ότι το κόμμα της ζητάει να καταργηθεί 100% το χαράτσι για όλους, διότι δεν έχει κανείς δικαίωμα απέναντι σε ένα κοινωνικό αγαθό, όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα, να το κόβει, γιατί δεν πληρώνει κάποιος ένα χαράτσι".

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε όλους τους δημάρχους να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτών που τους εξέλεξαν και να μην γίνουν εντολοδόχοι μιας δοτής κυβέρνησης των τροϊκανών.

ΤΑ 7 ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 


1. Τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία είναι προσαυξημένα κατά 10%. 
2. Το πολυεκκαθαριστικό το οποίο συμπεριλαμβάνει τόσο την έκτακτη εισφορά όσο και το τέλος επιτηδεύματος των 300 ευρώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ακόμη συμπεριλαμβάνει όσους έχουν αυτοκίνητο πάνω από 1929 κυβικά και όσους έχουν πισίνες. 
3. Το ΕΤΑΚ του 2009. 
4. Το τέλος ακίνητης περιουσίας του 2010. 
5. Το τέλος των ακινήτων του 2011 που έρχεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. 
6. Η περαίωση. 
7. Ο φόρος εισοδήματος. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ