ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011


Αγαπητέ Πρόεδρε,
 
 
 
 

Kάθε μέρα που ξημερώνει είναι και μία νέα πρόκληση στον Ελληνικό Λαό και το πολιτικό σύστημα. 
Οι NYT έγραψαν μάλιστα το δικό μας: “ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι”! Ποιό; το πραξικόπημα στο οποίο χωθήκαμε για χάρην της 6ης δόσης την οποία την περιμένουμε από τον περασμένο Μάϊο και ακόμη να έρθει. Και κάθε μέρα μας θέτουν και έναν ακόμη εκβιασμό και πάει λέγοντας. 
Ο δε λόγος των εταίρων μας, μόνον συμβόλαιο δεν είναι με όλα αυτά που ζητούν προκειμένου να εκταμιευτεί η αναθεματισμένη η δόση. Οι δε μισθοί και συντάξεις όλους αυτούς τους μήνες τελειώνουν από μέρα σε μέρα και κάθε βράδυ ένα μαγικό τζίνι γεμίζει τα ταμεία του κράτους και τελικά πληρώνονται κανονικά!!!

Τελικά Πρόεδρε πότε θα κόψουν όλοι αυτοί το δούλεμα; Κάνουμε υπομονή, το διασκεδάζουμε ενίοτε – για να μην κλαίμε με την κατάντια μας δηλαδή – γράφουμε σε αυτόν τον φιλόξενο τόπο τον πόνο μας, τις ιδέες μας, την κριτική μας, και αυτό όμως μέχρι πότε;
Πρόεδρε, όταν βλέπεις ότι το δούλεμα πέφτει σύνεφο και ότι ο χρόνος δουλεύει ανάποδα πλέον – επικοινωνιακά – για σενα, τότε πρέπει να πάρεις και άλλη πρωτοβουλία. Πρέπει να τους ξεμπροστιάσεις και να βγεις στην ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ: Με άλλα λόγια λες:

“Κύριοι της Ευρώπης κι εσύ κυρία Κυβέρνησή μας, τόσο καιρό μας λέτε για την 6η δόση η οποία δεν λέει να ξεμπλοκαριστεί. Μάλιστα μόλις τώρα λέτε ότι εφόσον αυτή (η δόση) δεν ξεμπλοκάρει, συμπαρασύρει και την ημερομηνία των εκλογών για αργότερα. Λοιπόν Κύριοι της Ευρώπης και εσύ Κυρία Κυβέρνηση, δίνω συνέντευξη τύπου και σας εκθέτω στα μάτια του Ελληνικού Λαού ως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ και ΑΠΑΙΤΩ ΤΩΡΑ εκλογές, και ΑΠΟΣΥΡΩ την εμπιστοσύνη που σας έδωσα γιατί η ευκαιρία μία φορά δίνεται και το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και mea maxima culpa η αποδοχή μου να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το καλό της Χώρας. 
 
Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι είστε κατώτεροι των περιστάσεων, όταν δεν χτυπάτε το χέρι στο τραπέζι Κυρία Κυβέρνηση, να απαιτήσετε την δηλαδή την καταβολή της 6ης δόσης, χωρίς άλλα τερτίπια, διαφορετικά Κυρήσσουμε παύση πληρωμών και τα ξαναλέμε όταν βάλετε μυαλό”.

Αυτές, για ‘μένα είναι καθαρές κουβέντες και όλα τα άλλα είναι πλέον χάσιμο πολύτιμου χρόνου, φθορά για ‘σενα και το κόμμα και κάθε μέρα θα μετράς απώλειες αξιοπιστίας για το πρόσωπό σου Πρόεδρε. Βγες καβάλα στο άλογο τώρα και πάρε κεφάλια. Σου ροκανίζουν το χρόνο και την αξιοπιστία την δική σου και της παράταξης. Μην αφήσεις να πιστεύει ο Ελληνικό λαός ότι θα είσαι ο μόνος υπεύθυνος στην περίπτωση που δεν δοθούν μισθοί και συντάξεις.

Να θέσεις ΕΣΥ το δίλημμα στον Ελληνικό Λαό μέσα από τον λόγο σου και να δώσεις στο λαό την αλήθεια της σημασίας που έχει η υπογραφή σου.

ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΖΑΠΕΙΟ ΙΙΙ !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ