ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011


Φ. Κρανιδιώτηςη δήλωση Σαμαρά 
εκφράζει την εθνική μας αξιοπρέπεια


«H  δήλωση Σαμαρά εκφράζει την εθνική μας αξιοπρέπεια» υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο «εξ απορρήτων» του Αντώνη Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης, σχετικά με την απάντηση του προέδρου της ΝΔ στην απαίτηση που έθεσε η τρόικα για πέντε υπογραφές της νέας δανειακής σύμβασης της 26ης Οκτωβρίου.

Όσον αφορά το αν «δυναμιτίζεται»  η συμφωνία με την τρόικα με τα όσα δήλωσε  ο κ. Σαμαράς,  ο κ. Κρανιδιώτης ισχυρίστηκε  ότι «ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει δώσει κανένα  τέτοιο δικίαωμα» και ότι «αυτή θα έπρεπε να ήταν η απάντηση σύσσωμης της εθνικής αντιπροσωπείας».

Ο κ. Κρανιδιώτης, ο οποίος θεωρείται ένας από τους εισηγητές της σκληρής γραμμής στον Α. Σαμαρά, αυτής δηλαδή που δεν θέλει τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων από τη ΝΔ στην κυβέρνηση συνεργασίας, επανέλαβε στο STAR τις απόψεις περί "πολιτικής εφεδρείας που δεν πρέπει να καεί", οι οποίες δημοσιεύτηκαν και σε άρθρο στο Antinews.
        
Μάλιστα στο δελτίο του STAR ο κ. Κρανιδιώτης επανέλαβε ότι "η χώρα πρέπει να έχει αστική και δημοκρατική διέξοδο που δεν μπορεί να την κάψει και αυτή είναι μόνο ο Α. Σαμαράς", ο οποίος - όπως είπε- "δεν μετείχε στο πάρτι και δεν μετείχε στην μεταπολιτευτική παράγκα".


Οι τοποθετήσεις ωστόσο του κ. Κρανιδιώτη έρχονται σε αντίθεση με την άποψη συναινετικών βουλευτών της ΝΔ που θεωρούν αναγκαιότητα τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων του κόμματος στην κυβέρνηση συνεργασίας, γεγονός που δείχνει ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό στη ΝΔ. Υπάρχει πάντως η δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος, ότι δεν αποτελεί "θέσφατο" η συμετοχή πολιτικών προσώπων από τη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ