ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011


ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΜΕΤΕΡΟΙ :
Μια καταστροφική Κυβέρνηση 
που συνεχίζει....


Οι μεταλλαγμένοι σοσιαλιστές –ημέτεροι και ξένοι– και κάτι καθεστωτικές παραφυάδες τύπου Ντόρας Μακογιάννη, που τρέμουν τη δημοσκοπική του επέλαση, τον έχουν μονίμως στο στόχαστρο… 

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι το «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης. Κατά τούτο θυμίζει κάπως τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου, την εποχή της φρενήρους κούρσας τού τότε νεοπαγούς ΠΑΣΟΚ προς την εξουσία…

Χωρίς καμία αλλαγή συνεχίζεται η προσπάθεια φτωχοποίησης του ελληνικού λαού από την Κυβέρνηση 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το οικονομικό σχέδιο της παρούσας Κυβέρνησης, κατ’ εντολή των δανειστών και της Γερμανικής Κυβέρνησης που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε λιγότερες απώλειες για τις μεγάλες τράπεζες, επιστροφή του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων στη δεκαετία του ’60 και πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας. 

Η Ελλάδα και το μέλλον της υποθηκεύεται και οι εργαζόμενοι προσφέρονται ανθρωποθυσία στις απαιτήσεις των ολοένα και πιο απαιτητικών δανειστών, που σκυλεύουν το πτώμα μιας χώρας και ενός περήφανου λαού. 

Ανεργία, απολύσεις, ετσιθελική απώλεια εργασιακών κεκτημένων, εργασιακός μεσαίωνας, συντάξεις κουτσουρεμένες, μισθοί πείνας και επιπλέον χαράτσια, εισφορές και ληστρικές αποφάσεις ακολουθούν το κλίμα ευφορίας που καλλιέργησαν οι εκπρόσωποι των μεγάλων συμφερόντων της χώρας, που έχουν πλέον το δικό τους άνθρωπο επικεφαλής μιας περίεργης και χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση κυβέρνησης.

Το ερώτημα είναι για ποια επόμενη μέρα σχεδιάζουν; Για ποιες πολιτικές συζητούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ