ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011


Προσοχή!!! Μην αφήσουμε τους εργολάβους της καταστροφής 
να μας επιβάλλουν "κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης"

Ο Παπανδρέου πέφτει και δεν αρκεί να μείνουμε στον καναπέ παρακολουθώντας το ..θέαμα.


Ο Παπανδρέου προσπάθησε να "παίξει" με τα σπίρτα που του έδωσαν οι Αμερικανοί θετοί γονείς του για να κάψει την κατάλληλη στιγμή την Ε.Ε, και έβαλε κατά λάθος (;) φωτιά στα μπατζάκια του.Ο πανικός του είναι πρόδηλος και η διάθεση των συντρόφων της ΠΑΣΟΚικής αγέλης είναι προφανής.

Ο πανικός απλώθηκε όχι μόνο στα λαγούμια των αρουραίων της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ αλλά σε όλα τα τρωκτικά του πολιτικού συστήματος.Αυτού του πολιτικού συστήματος που θεωρεί την ανθρώπινη ζωή , την αξιοπρεπεια , την τιμή , την εθνική κυριαρχία , τις πραγματικές δημοκρατικές αξίες, ως "καρκινώματα" και τους λαούς ως ενοχλητικές κατσαρίδες.Αυτού του πολιτικού συστήματος που έχει για "θεό" το χρήμα και "λατρευτικό τυπικό", το κέρδος , την εκμετάλλευση, την ανηθικότητα.

Η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός θα πρέπει με κάθε τρόπο να πάψει να λειτουργεί ως παράδειγμα αντίστασης στο "νέο ολοκληρωτισμό".

Ακόμα και αν όπως ακούγεται ο Παπανδρέου πάρει πίσω το δημοψήφισμα προκειμένου να κρατηθεί στην καρέκλα , εμείς πρέπει εδώ και τώρα να διεκδικήσουμε την ανάκτηση της εθνικής μας υπερηφάνειας και να υπερασπιστούμε με κάθε μέσο την εθνική μας κυριαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ