ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011


κ. Παπανδρέου, αλλά θα πάτε σε εκλογές

Η Γερμανίδα καγκελάριος αποφάσισε να παίξει με τα νεύρα των αντιπάλων της, δείχνοντας ποιος έχει το πάνω χέρι και ποιανού η άποψη θα επιβληθεί στο τέλος.

Και ενώ όλη την εβδομάδα τα παπαγαλάκια της τοκογλυφικής διεθνούς έσκιζαν τα καλσόν τους προβλέποντας τη συντέλεια του κόσμου, αν τελικά επιβαλλόταν ένα κούρεμα μεγαλύτερο του 35%, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το γερμανικό υπερόπλο: Την καθυστέρηση.

Αυτό που είναι εξόχως σοκαριστικό είναι η θρασύτητά τους να επιθυμούν να αναλάβουν θέσεις στην κυβέρνηση εθνικής προθυμίας που φαντασιώνεται ο κ. Παπανδρέου. 
Και αυτό που είναι εξόχως ενθαρρυντικό είναι η άρνηση του κ. Σαμαρά να συναινέσει στο έγκλημα αυτό. 
Είναι αυτή η ώρα που σκέφτομαι ότι υπάρχει Θεός, που φώτισε το ένστικτο όλων αυτών που δώσαμε την αρχηγία της ιστορικότερης παράταξης στον κ. Σαμαρά και αποτρέψαμε το σχεδιαζόμενο φόνο. 
Λυπάμαι κ. Παπανδρέου, αλλά θα πάτε σε εκλογές και θα είναι μέρα μεσημέρι. Και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ