ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011


ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΘΟΛΟΥ





Σε θυμάμαι, Γεώργιε Α. Παπανδρέου, απο μικρός που ήμουν, τότε όταν είχα ρωτήσει τον συχωρεμένο τον πατέρα μου (μέσα στην παιδική μου αφέλεια) το τι γύρευε ένας τόσο μικρός σε ηλικία άντρας μέσα στη Βουλή κι εκείνος μου είπε "Τι να γυρεύει; Ο Ανδρέας κοιτάζει να αποκαταστήσει τα παιδιά του!"

"Να αποκαταστήσει τα παιδιά του"... Δε μου καθότανε καλά η όλη φάση... Δηλαδή τι εννοούσε ο "γέρος"! Οποιος πολιτικός έχει γιούς και θυγατέρες, θα τους έκανε και βουλευτές για να τους...αποκαταστήσει; "Και τι είναι η πολιτική πατέρα, δουλειά"; "Αμέ, δουλειά και μάλιστα απ΄τις πιο αποδοτικές γιε μου!"

Και να σου σήμερα, Γεώργιε Α. Παπανδρέου, να επιβεβαιώνεις με τον χειρότερο τρόπο τα λόγια ενός ανθρώπου που δεν ήξερε και πολλά γράμματα και που απέδωσε επ΄ακριβώς αυτό που πραγματικά είσαι, ένας αποκαταστημένος γιός ενός πολιτικού.

Ο ...Διάδοχος σα να λέμε! Ο Διάδοχος του..."Σουλτάνου"! Το "παιντί" της Μάργκαρετ! Ο μοσχαναθρεμμένος γιός!

Κι όμως, εσύ, έλαβες πριν δυό χρόνια την Ύψιστη τιμή να κυβερνήσεις έναν λαό, που ήταν δεκάδες χιλιόμετρα πιο πάνω απο σένα!

Εναν λαό, που και μόνο το εθνικό όνομα που έφερε, ήταν αρκετό για να σε κάνει να νοιώθεις δέος... Εσύ, που επειδή δεν μπόρεσες ποτέ σου να φτάσεις ούτε στα μισά αυτού του ύψους, τον μισούσες και τον εχθρευόσουν ανέκαθεν αυτόν τον λαό...

Δεν ήρθες όμως σε αυτή τη θέση τυχαία Γεώργιε Α. Παπανδρέου. Ούτε σε επέλεξαν τυχαία αυτοί που σε επέλεξαν. Κι επειδή ήξεραν πως θα ήταν πολύ δύσκολο να σταθείς ως κυβερνήτης αυτού του λαού με αυτό το ανάστημα, φρόντισαν απο πριν να τον "μεταλλάξουν". Να τον κάνουν ίσο κι όμοιο με σένα. Να τον κάνουν να χαμηλώσει πολύ το ανάστημά του. Να τον διαφθείρουν. Να τον "παχύνουν" με πολλά λεφτά στη τσέπη (που δεν ήταν δικά του), να τον εξαφανίσουν ηθικά, να τον μετατρέψουν σε "φτηνιάρα πόρνη" που θα κοιτάζει μόνο το χρώμα του χρήματος για να έχει πάντα τις ανέσεις της. Να τον απομακρύνουν απο τη γνώση που του κληροδότησαν οι παππούδες του. Να τον κάνουν να ξεχάσει το παρελθόν του, να μισήσει τη σημαία του, να μισήσει τον ίδιο του τον εαυτό.

Αυτοί οι άνθρωποι που σε καθοδήγησαν ως εδώ και σου έδωσαν τα σκήπτρα του κυβερνήτη, είχαν όλους τους μηχανισμούς αλλοτρίωσης στα χέρια τους. Χρησιμοποίησαν ό,τι πιο τέλειο όπλο υπήρχε στη διάθεσή τους, ό,τι πιο σύγχρονο σε θέματα αυθυποβολής και ελέγχου του νού. Ο,τι πιο τέλειο σε υπόγεια προπαγάνδα και ψυχική λοβοτομή. Έκαναν όμως ένα τραγικό λάθος, όχι απο έλλειψη εξυπνάδας, αλλά απο έλλειψη ΓΝΩΣΗΣ. Δεν υπολόγισαν το αθάνατο DNA αυτού του Λαού. Αυτό ήταν το λάθος τους. Κι απ αυτό το λάθος θα προκύψει και η καταστροφή τους αργότερα.

Ενας λαός που δημιουργεί την ωραιότερη μυθολογία του κόσμου, διαμορφώνοντάς την έτσι ούτως ώστε αυτή να είναι και ο καθρέφτης των ελαττωμάτων και προτερημάτων του, τουτέστιν ο καθρέφτης του πνευματός του, δεν μπορεί να τιθασευτεί από κανέναν.

Αντί δηλαδή να φέρεις τα πράγματα εκεί που ηθελαν τα αφεντικάκια σου λόγω του υποτακτικού σου χαρακτήρα, τα κανες μπάχαλο. Πάνε και τα σχέδια, πάνε και τα οράματα (των αφεντικών σου), πάνε και όλα.

Και ξέρεις τι κατάφερες τελικά Γεώργιε Α. Παπανδρέου; Χωρίς να κουνήσεις κάν το μικρό σου δαχτυλάκι;

1) Να σε μισήσει ένας ολόκληρος λαός! Ακόμη κι αυτοί οι ίδιοι οι ΠΑΣΟΚοι!
2) Να θέλει να σε ...στραγγαλίσει η χιτλερική Μέρκελ!
3) Να θέλει να σε ...παλουκώσει με απέραντη ευχαρίστηση ο - κατα τα άλλα ευγενέστατος - Σαρκοζί!
4) Να θέλει να σε ...εξαφανίσει απο προσώπου γής ο Σώρος!
5) Να θέλει να σε χώσει στο πιο ανήλιαγο μπουντρούμι ο "για σενα θυσιάστηκα τσογλάνι" Στρος-Καν!
5) Να θέλει να σε ...στείλει στο Γκουαντάναμο ο Ομπάμας!
Δηλαδή μικροπράγματα, απλώς ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ να θέλει την ...κεφαλή σου επι πίνακι και τον κ..λο σου παλουκωμένο! Αν αυτό δεν είναι απόρροια του ...αθάνατου DNA των πιο ευτελών ελαττωμάτων του Ελληνα που έχεις μέσα σου, τότε τι είναι; Αν ο ολοκληρωμένος Ελληνας είναι απο μόνος του μια βόμβα νετρονίου, εσύ από μόνος σου είσαι πυρηνικός αντιδραστήρας τριών εκατομμυρίων πυρηνικών βομβών! Και μπορείς, ως ένας άλλος Κλουζώ, να τινάξεις όλη την υδρόγειο στον αέρα!

Προς το παρόν, έχεις ήδη τινάξει στον αέρα τη χώρα και τον λαό που κλήθηκες να κυβερνήσεις. Μέσα σε ένα απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα, μόλις δύο ετών! Μόνο εσύ θα μπορούσες να το καταφέρεις!

"Τι μου ΄κανες ρε! Είδες τι έπαθα εξ αιτίας σου; Μου την έφερες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ