ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Χιλιάδες αγανακτισμένοι αγρότες στο κέντρο των Αθηνών: “Προδότες, μας πουλήσατε με τα ψέμματά σας!” Φωτογραφίες, Βίντεο





Αυτοί δεν είναι... "πρόσφυγες" - Με ΜΑΤ και χημικά υποδέχτηκε τους αγρότες η κυβέρνηση

Ήδη από το πρωί ξεκίνησαν να καταφτάνουν οι αγρότες, με πρώτους τους Κρητικούς, να έχουν κατακλύσει το κέντρο των Αθηνών, προκειμένου να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό προσχέδιο της κυβέρνησης, που θα σημάνει το τέλος της εθνικής παραγωγής.


Στην πλ. Καραϊσκάκη βρίσκονται από νωρίς το πρωί χιλιάδες αγροτών και όσο περνάει η ώρα θα γίνονται ακόμα και περισσότεροι σε μία διαδήλωση που αναμένεται να έχει τεράστια επιτυχία, αφού δεν την έχουν καπελώσει τα γνωστά γκρουπούσκουλα του έμμισθου αριστερίστικου συνδικαλισμού.


Η κυβέρνηση, όπως είχαμε πει, έχει θέσει τις αστυνομικές δυνάμεις σε ετοιμότητα, απαγορεύοντας την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα. Στην όλη επιχείρηση ελέγχονται και όλα τα οχήματα, τα οποία μπορούν να φέρουν το οποιοασδήποτε μορφής αγροτικό μηχάνημα, σε μία προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει επικοινωνιακά την όλη κατάσταση..


Σε μία τέτοια επιχείριση να ελεγχθεί αγροτικό όχημα στο κέντρο δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση, με τις αστυνομικές δυνάμεις να αφήνουν το όχημα να περάσει και τους αγρότες να πετούν συμβολικά τις τομάτες που αυτό που περιείχε το όχημα. 

Ακολούθησε ένταση στην άρνηση της αστυνομίας να επιτρέψει την συμβολική κατάληψη της πύλης του υπουργείου, με αποτέλεσμα την εκτόξευση χημικών από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων, πετρών προς το υπουργείο από πλευράς των αγροτών και προσαγωγές..



Η κυβέρνηση, όπως είχαμε πει, έχει θέσει τις αστυνομικές δυνάμεις σε ετοιμότητα, απαγορεύοντας την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα. Στην όλη επιχείρηση ελέγχονται και όλα τα οχήματα, τα οποία μπορούν να φέρουν το οποιοασδήποτε μορφής αγροτικό μηχάνημα, σε μία προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει επικοινωνιακά την όλη κατάσταση.



Σε μία τέτοια επιχείριση να ελεγχθεί αγροτικό όχημα στο κέντρο δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση, με τις αστυνομικές δυνάμεις να αφήνουν το όχημα να περάσει και τους αγρότες να πετούν συμβολικά τις τομάτες που αυτό που περιείχε το όχημα.


Ακολούθησε ένταση στην άρνηση της αστυνομίας να επιτρέψει την συμβολική κατάληψη της πύλης του υπουργείου, με αποτέλεσμα την εκτόξευση χημικών από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων, πετρών προς το υπουργείο από πλευράς των αγροτών και προσαγωγές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ