ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Καραμπινάτη μεθόδευση: 59 ψήφοι υπέρ και 49(!!!) άκυρα για να κλέψουν την θέση του Ε’ αντιπροέδρου από την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ




Το προεδρείο της βουλής "απεφάνθη" ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Αϊβατίδης δεν εκλέγεται Ε’ αντιπρόεδρος της βουλής για… 16 ψήφους! Την ίδια ώρα 49 ψήφοι μας θεωρήθηκαν άκυροι!

Μιλάμε για καραμπινάτη μεθόδευση με σκοπό να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από το προεδρείο της βουλής, στην οποία συνέπραξαν όλα τα αντισυνταγματικά κόμματα, παρ’ ότι σημαντικός αριθμός βουλευτών τους ψήφισαν υπέρ της τήρησης του Συντάγματος.

Επιτόπου και χωρίς χρονοτριβή ο συναγωνιστής Αϊβατίδης και το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν χειρόγραφη ένσταση για την επανεξέταση του αποτελέσματος.


Η. Κασιδιάρης: 

“Η θέση του Ε’ Αντιπροέδρου 

ανήκει στην Χρυσή Αυγή 

Καταγγέλλουμε το αντισυνταγματικό τόξο”



Με αφορμή την σύμπραξη όλων των αντισυνταγματικών κομμάτων (από Σύριζα-ΝΔ μέχρι… Λεβέντη) για την υφαρπαγή της θέσης του Ε’ Αντιπροέδρου της βουλής από την Χρυσή Αυγή, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα, δικαιούται θέση αντιπροέδρου στη νέα βουλή, διεκδικούμε τη θέση αυτή με τον κο. Αϊβατίδη, πρόεδρο των Ελλήνων Ιατροδικαστών και βουλευτή μας στην Κέρκυρα και αν ενωθούν και πάλι όλα τα υπόλοιπα κόμματα για να μας αποκλείσουν, όπως έκαναν και στις προηγούμενες κοινοβουλευτικές περιόδους, θα αποδείξουν για πολλοστή φορά ότι συναποτελούν το αντισυνταγματικό τόξο και δεν σέβονται τη λαϊκή κυριαρχία και το Σύνταγμα των Ελλήνων»




ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ 
ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ 
ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ



Δεν καταλάβαμε το νόημα και τη σκοπιμότητα της δηλώσεώς σας κυρία Γεροβασίλη, όσον αφορά τους ψήφους που έλαβε ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής;

Τι ακριβώς προσπαθείτε να επιτύχετε με τη δήλωση «Στην πρώτη ομιλία του προέδρου της Βουλής, πάρα πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να λείπουν από την αίθουσα. Και υπάρχουν και χειρότερα, ότι πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο».

Με ποίο δικαίωμα και με ποία ιδιότητα χαρακτηρίζετε ως «χειρότερο» τη δημοκρατική απόφαση 41 ακόμη βουλευτών –εκτός εκείνων της Χρυσής Αυγής- να τιμήσουν με την ψήφο τους τον υποψήφιο του Κινήματός μας, Συναγωνιστή Ιωάννη Αϊβατίδη για τη θέση του αντιπροέδρου;

Αγαπητή κυρία, φυσικά καταλαβαίνουμε απόλυτα πόσο οδυνηρό και απίστευτο είναι για όλους εσάς των διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων που από κοινού υπηρετείτε πιστά τα συμφέροντα των ξένων τραπεζιτών και τοκογλύφων, να διαπιστώνετε ότι η Χρυσή Αυγή παρά τον διωγμό που εξαπολύσατε εναντίον της, παρά την κολοσσιαία συκοφαντική εκστρατεία, την αντισυνταγματική στέρηση χρηματικών πόρων, την τρομοκρατία των ψηφοφόρων, τις δολοφονίες και τον αποκλεισμό της από το δημόσιο βήμα, παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας και τώρα πλέον οι υποψήφιοί μας για διάφορες θέσεις εντός του κοινοβουλίου τιμώνται με τις ψήφους και άλλων βουλευτών εκτός των Συναγωνιστών.

Υποτίθεται ότι εσείς ως υπέρμαχοι της δημοκρατίας και της συνταγματικότητας πρέπει να επικροτείτε τέτοιες ενέργειες ελεύθερης βούλησης που προάγουν την πολυφωνία και την κοινωνική εξέλιξη. Αλλά μάλλον είστε μόνο στα λόγια δημοκράτες και προοδευτικοί.

Ίσως να σας τρομοκρατεί και το γεγονός του ότι, οι Σταλινικές μεθοδεύσεις που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα έτη για την περιθωριοποίηση και των αποκλεισμό των υποψηφίων μας από το αντι προεδρείο της Βουλής, πλέον δεν τελεσφορούν.

Για αυτό θα επιθυμούσαμε να κάνουμε μια προτροπή τόσο σε εσάς, όσο και σε όλους όσους προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλο τους.

Συμφιλιωθείτε με το γεγονός, ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας με αυξητικές τάσεις. Και όταν πολύ σύντομα το σαθρό κατηγορητήριο που όπως φαίνεται, δεν στηρίζεται σε μαρτυρίες και αποδεικτικά στοιχεία, αλλά σε κατάρες και αφορισμούς καταρρεύσει και ως νόμιμο κόμμα απολαμβάνουμε ξανά της κρατικής επιδότησης, τα κονδύλια αυτά θα διατεθούν στην κοινωνική δράση υπέρ των Ελλήνων πολιτών και όχι υπέρ αλλοδαπών και λαθρομεταναστών ή υπέρ της συντήρησης των κομματικών παράσιτων.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, πραγματικά αυτή η Βουλή θα αποτελεί αντικείμενο θυμηδίας με αντιπροέδρους τον “Pony tail” κύριο Τάσο Κουράκη και την ανεπανάληπτη κυρία Χριστοδουλοπούλου.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Την "πονάει" πολύ τη Γεροβασίλη 
αλλά τι να κάνουμε... 
3η Δύναμη η Χρυσή Αυγή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ